«Όλα τα ματς τελικοί»

«Όλα τα ματς τελικοί»

Τελικούς χαρακτήρισε τους αγώνες που απομένουν για τον Πανιώνιο ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ο Λαρισαίος αμυντικός που αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα του Ολυμπιακού στους «κυαρέρυθρους», στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη μίλησε για το ντεμπούτο του, τον ερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και τη νέα του ομάδα.

Ο 25χρονος άσος δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί στον Τάκη Λεμονή, στον κόσμο του Πανιωνίου αλλά και στο μέλλον του, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην ομάδα από την «Πλατεία».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γ. Γκαλίτσιου στο Novasports

Για το ντεμπούτο του: Σίγουρα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα του Πανιωνίου. Αλλιώς το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα κάτι που τελικά δεν έγινε. Γνωρίσαμε την ήττα με αποτέλεσμα να μείνουμε χαμηλά στη βαθμολογία.
Για την θέση που του ταιριάζει: Εμένα μ' αρέσει να αγωνίζομαι ως δεξιός μπακ. Άλλωστε γι' αυτή τη θέση ήρθα στον Πανιώνιο. Δεν έχω πρόβλημα όμως, όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: Από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Είναι τελικοί για εμάς. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε και στο επόμενο παιχνίδι, αλλά και σε όλα όσα απομένουν θετικό αποτέλεσμα. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε με κάθε τρόπο τους βαθμούς της νίκης. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, όπως και να το κάνουμε. Νομίζω πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, να δείξουμε τις πραγματικές μας ικανότητες, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, θα πάρουμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ. Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Για το κλίμα στην ομάδα: Η ομάδα έχει πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα. Σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν πριν από εμένα, ο Λεωνίδας και ο Κώστας, με βοήθησαν να εγκλιματιστώ πιο εύκολα. Με έκαναν να νιώσω πιο άνετα.

Για το μέλλον του: Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και από εκεί και πέρα είναι όλα ανοικτά.
Για το αν έχει να αποδείξει πράγματα: Αυτό που με ενδιαφέρει τούτη τη στιγμή είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου, που είναι ο Πανιώνιος. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: Δεν θέλω να αναφερθώ στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ότι έγινε, έγινε. Είμαι παίκτης του Πανιωνίου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που προέχει για μένα αυτή την περίοδο είναι ο Πανιώνιος. Μόνο αυτόν έχω στο μυαλό μου και φυσικά πως θα τον βοηθήσω να πετύχει τον στόχο του. Θέλω να παρουσιαζόμαστε στα παιχνίδια, όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Για τον Τάκη Λεμονή: Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, καλός άνθρωπος και πρέπει να ομολογήσω πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω σ' αυτή την ομάδα.

Για τον κόσμο: Ευελπιστούμε ότι θα είναι στο πλευρό μας και ότι θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved