Μπόλονι: «Δίνει απαντήσεις ο Σαλπιγγίδης»

Μπόλονι: «Δίνει απαντήσεις ο Σαλπιγγίδης»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Δόξα Δράμας.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα : Είμαι χαρούμενος επειδή μετά από μόνο δύο νίκες μετά τη Ρουμπίν, συνεχίσαμε με νίκη, αυτός ήταν ο στόχος μας. Για μας ήταν σημαντικό, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είχα ζητήσει να είμαστε πραγματικά παρόντες και χαίρομαι που όντως είμαστε έτσι.

Στο σημερινό παιχνίδι για μας ήταν δύσκολα μέχρι τη στιγμή, που κάναμε τη διαφορά. Πριν σκοράρουμε χάσαμε κάποιες ευκαιρίες κι εκείνη τη στιγμή ήμουν λίγο θυμωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ο Σαλπιγγίδης σε ένα καλό σημείο μας έκανε ένα δώρο και μετά όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα.

Σήμερα με εξέπληξε η Δόξα, είχα δει ένα δύο παιχνίδια, έδειξε κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά στην επίθεση. Ο νεαρός Βραζιλιάνος στην επίθεση (Βάντερσον) μας δημιούργησε κάποια προβλήματα μπροστά, όπως και ο Έρος Γκαμπόρ. Για μας ήταν σημαντικό που χρησιμοποιήσαμε κάποιους φρέσκους παίκτες. Τώρα όλη η συγκέντρωσή μας πηγαίνει στο παιχνίδι του Κυπέλλου, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι.

Για την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία : «Είδα τι φρενίτιδα έπιασε τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, ήμουν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσα να είμαι. Καταλαβαίνω ότι είστε σε εγρήγορση με το θέμα, αλλά η συγκέντρωσή μου είναι στο παιχνίδι Κυπέλλου, αυτό είναι το σημαντικό για μένα»

Για το πότε θα δώσει την απάντησή του : «Μόνο ο Θεός ξέρει»

Για τη συνάντηση με τον Κωνσταντινίδη : «Ο διπλανός μου είναι ο καθηγητής του στην επικοινωνία και είναι σαν εμένα. Λέει το 50% της αλήθειας. Το παιχνίδι κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο».

Για το τι δεν του άρεσε : Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε νωρίτερα και δεν το κάναμε. Είχαμε ευκαιρία να συνεχίσουμε να σκοράρουμε, αλλά πάλι δεν το κάναμε. Είδα κάποια τεχνικά λάθη, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός για τεχνικό παιχνίδι σήμερα. Τα άλλα που δεν μου άρεσαν, τα κρατάω για τους παίκτες μας.

Για τη χαλάρωση μετά το 0-2 : «Δεν έχουμε αρκετό το ένστικτο του δολοφόνου. Σίγουρα ήμασταν και λίγο κουρασμένοι σήμερα και ο πρώτος, ήταν ο Γκαρσία. Όταν έχεις κούραση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και κάποια λάθη σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Το θέμα είναι ψυχολογικό, δεν μας λείπει η ποιότητα. Σήμερα ήταν και σωματικό, η ομάδα ήταν κουρασμένη. Προσπαθώ να χτίσω σε νεαρούς παίκτες, ο Κλάους σήμερα δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να μαθαίνει παίζοντας, η θέση του απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα»

Για τη χρησιμοποίηση του Γλύκου : «Ναι, σημαίνει κάτι. Ότι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι και για να νιώσω τι μπορεί να κάνει, χρειάζεται παιχνίδια. Έχω τρεις τερματοφύλακες και πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω. Ο Γλύκος είναι σ΄ έναν καλό δρόμο. Το σημερινό, βέβαια, δεν ήταν δύσκολο ματς γι΄ αυτόν».

Για την κλήρωση με την Ουντινέζε : «Δεν είναι η καλύτερη δυνατή κλήρωση για μας. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε με μια δυνατή ομάδα, που προέρχεται από δυνατό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας. Είναι νωρίς για να πω τι έχω στο μυαλό μου γι΄ αυτό το ματς. Δεν ξέρω πολλά ακόμα, για παράδειγμα δεν ξέρω ποιους παίκτες θα έχει ο ΠΑΟΚ στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Ίσως κάποιοι παίκτες να φύγουν, ίσως μερικά άτομα δεν θα είναι εδώ. Ίσως κάποια άτομα φύγουν, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έρθει».

Για το θέμα Σαλπιγγίδη : «Παραβρέθηκα 3-4 φορές σ΄ ένα ωραίο θέαμα, χθες είχα συνάντηση με δύο - τρία άτομα, που προέρχονται απ΄ αυτό το θέαμα. Κι αυτό το θέαμα είναι στις κερκίδες. Είναι ένα πολεμικό παιχνίδι που γίνεται στη Θύρα 4. Τις τελευταίες φορές το 95% ήταν οι νικητές. Αυτό το 95% καταλαβαίνει, βλέπει, δίνει δύναμη, σέβεται, είναι χαρούμενο ή στεναχωρημένο συνολικά και ειδικά με έναν ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα να πω ότι καταλαβαίνω πως είναι ένα δικό τους πρόβλημα, εγώ όμως είμαι χαρούμενος όταν ο Σαλπιγγίδης μου δίνει λύσεις, όπως σήμερα. Ή σε ένα άλλο μικρό παιχνίδι με την Τότεναμ που έδωσε καλές απαντήσεις. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ γι΄ αυτό το θέαμα, που μας παρουσιάζουν, είναι όμορφη η υποστήριξη που μας δίνουν».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved