Βαλβέρδε: «Πιθανή η κουβέντα για μέσο»

Βαλβέρδε: «Πιθανή η κουβέντα για μέσο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα συζητήσουν για την απόκτηση μέσου.

{textlink02}

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη για το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Φέισα, ενώ ευχήθηκε πρωτάθλημα και… Europa League!

Για τα μεταγραφικά θέματα είπε: «Είναι μία συνηθισμένη ερώτηση που γίνεται. Είναι αλήθεια πως ότι χρειάζεται η ομάδα θα συζητηθεί με την διοίκηση. Ότι χρειάζεται θα μεταφερθεί στον πρόεδρο. Θα είναι όμως κάτι που θα γίνει κλειστά.

Δεν μου αρέσει να μιλάω σε συνεντεύξεις Τύπου για τέτοια θέματα. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να εκτιμήσουμε τον τραυματισμό του Φέισα γιατί είναι πολύ χρήσιμος. Ίσως να χρειαστεί να μιλήσουμε για εκείνη την θέση. Βλέπουμε πως είναι έτοιμος ο Ιμπαγάσα ενώ έρχεται και ο Μακούν».

Όταν ρωτήθηκε αν προτιμάει πρωτάθλημα ή Europa League, απάντησε: «Πρέπει να διαλέξω; Ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ όμως να αρνηθώ την συμμετοχή μας στο Europa League.

Είναι μία διοργάνωση που μου αρέσει πολύ. Έχω χάσει δύο φορές την ευκαιρία να την κατακτήσω. Ξέρω πως στον κόσμο θα άρεσε να κάνουμε μία καλή πορεία. Μπορεί να συμβούν τα πάντα σε έναν τέτοιο θεσμό.

Μπορείς να χάσεις αλλά και να κερδίσεις. Πρώτα όμως είναι το πρωτάθλημα. Αν δεν χρειαζόταν να διαλέξω; Θα ήθελα να τα κερδίσουμε και τα δύο. Και το πρωτάθλημα και το Europa League».

Σχετικά με το τι κρατάει εκτός των βαθμών απέναντι στον ΠΑΣ, ο Βαλβέρδε απάντησε: «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί κερδίσαμε. Επίσης πρέπει να χαιρόμαστε γιατί ήταν το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα μετά από μία σειρά αγώνων, που κάναμε. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο λαμπεροί αλλά πήραμε το αποτέλεσμα».

Για τους λόγους που δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση ο Ολυμπιακός: «Υπάρχουν αρκετοί λόγοι. Πρώτον ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από ένα σημείο και μετά. Μετά εμείς δεν είχαμε φρεσκάδα. Όσο περνούσε ο χρόνος φαινόταν ότι μας έβγαινε κούραση. Επίσης μετά το 2-0 δεν δείχναμε να χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω. Ο αντίπαλος έκανε και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο. Αν και φαινόταν ότι πίεζε εμείς πάντως είχαμε το ματς υπό τον έλεγχό μας. Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας».

Για την επιλογή του να κάνει αλλαγή στο 90’ τον Τζιμπούρ με τον Πάντελιτς: «Γιατί είχα σκοπό να κάνω μία αλλαγή και επέλεξα τον Πάντελιτς. Δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης. Με ποιά έννοια με ρωτάτε;

Ήθελα να κρατήσω μία αλλαγή για το τέλος. Θυμήθηκα το ματς με τον ΟΦΗ και τα γκολ που δεχθήκαμε προς το τέλος του αγώνα. Ήθελα να κρατήσω μία αλλαγή για το τέλος. Μπορούσα να την είχα κάνει νωρίτερα την αλλαγή. Αν έβλεπα ότι ήταν η ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση θα την έκανα πιο νωρίς. Δεν είδα όμως να είναι τόσο καλά. Δεν ήθελα να γίνει ότι και με τον ΟΦΗ και γι' αυτό κράτησα μία αλλαγή για το τέλος».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved