Πρόμπιερζ: «Είναι εύκολο να κατακρίνουμε τον Καστίγιο»

Πρόμπιερζ: «Είναι εύκολο να κατακρίνουμε τον Καστίγιο»

Ο Μιχάλ Πρόμπιερζ δεν έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου την απογοήτευσή του για την ισοπαλία του Άρη, ενώ δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα Καστίγιο.

{textlink02}

Ο Πολωνός τεχνικός εκθείασε τον Ούμπιντες και τόνισε ότι ύστερα από 5 εβδομάδες έχει μια καλύτερη εικόνα για τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόμπιερζ:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι πολύς κόσμος είναι απογοητευμένος, γιατί πίστεψαν ότι θα έχουμε μία καλύτερη συνέχεια. Από τα κάποια θετικά στοιχεία που μπορώ να κρατήσω είναι ότι προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα.

Είναι η πέμπτη εβδομάδα που εργάζομαι στην ομάδα.Έχω μία πιο πλήρη εικόνα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τις προσωπικότητες και το χαρακτήρα όλων των παικτών. Γνωρίζω τι σημαίνει Αρης Θεσσαλονίκης, το σήμα που έχουμε στην ομάδα, το γήπεδο και δεν θέλω γενικά να σχολιάζω την απόδοση κάποιων παικτών αλλά το θετικό που είδα είναι ότι αρκετοί παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα τώρα και μπαίνουμε σε ανάλογο κλίμα.

Με όποιον συνεργαζόμουν, πάντα του έδινα ευκαιρία. Κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής έχω χάσει αρκετούς αγώνες στην καριέρα μου. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ήδη με το που τελείωσε ο αγώνας έκανα αρκετές σκέψεις, τις οποίες στην πορεία θα διαπιστώσετε κι εσείς. Για ένα μπορώ να σας διαβεβαιώσω. Από τη στιγμή που έχω τον Αρη στο μυαλό μου και σε οποιαδήποτε ομάδα ήμουν προπονητής και παίκτες σαν τον Ουμπίντες που πάλεψε ως το τελευταίο λεπτό, εγώ για αυτούς τους ανθρώπους δίνω τα πάντα και μόνο με τέτοιου είδους παίκτες μπορούμε να έχουμε επιτυχία».

Οι θεατές που έρχονται στο γήπεδο δεν είναι όλοι προπονητές αλλά μπορούν να δουν τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο, δεν είναι αφελείς. Όταν χάνουμε ένα παιχνίδι στο οποίο η απόδοση μας είναι κάκιστη δεν θα καθίσω να πω δικαιολογία. Ένα στοιχείο είναι ότι προσπαθήσαμε αυτή τη στιγμή να παίξουμε μπάλα. Το γνωρίζουν οι παίκτες ότι αν έχουμε μία κοινή γλώσσα τότε το πράγμα είναι ακόμα πιο εύκολο. Μετά ακολουθούν και άλλα δύσκολα όμως.

Είναι εύκολο να κατακρίνουμε τώρα τον Καστίγιο. Ο Φατί πάλευε από το πρώτο λεπτό αλλά νομίζω αυτή την απάντηση μπορείτε να δώσετε κι εσείς στον ίδιο σας τον εαυτό. Τι είναι καλύτερο, ένας παίκτης που αγωνίζεται από το πρώτο λεπτό και στο τέλος παίρνει την κόκκινη κάρτα ή το άλλο;».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved