Νέτο: «Τώρα πρέπει ν’ αντιδράσουμε»

Νέτο: «Τώρα πρέπει ν’ αντιδράσουμε»

Το σύνθημα για την αντεπίθεση του Άρη έδωσε, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Άρη στάθηκε στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και την αντίδραση του ίδιου και των συμπαικτών του στο εξής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νέτο:

Για το πώς περιμένει το ματς με τον Παναιτωλικό: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να πεις 100% πως θα τα κερδίσω, πόσο μάλλον όταν με τις δικές σου προηγούμενες εμφανίσεις δεν μπορείς να το πιστοποιήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ερχόμαστε από μια ήττα μέσα στη Τρίπολη και από μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση. Έχουμε πλήρη επίγνωση του τι πρέπει να κάνουμε και θεωρούμε πως μέσα στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το εάν έχει καταλήξει τι έφταιξε στη Τρίπολη: «Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που φταίνε. Και αυτοί πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες. Φαίνεται καθαρά ότι ήταν θέμα ποδοσφαιριστών το κακό αποτέλεσμα, γιατί ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά στα πρώτα λεπτά, όμως μετά άρχισε να πέφτει η δική μας απόδοση. Κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τα λάθη που έκανε και να προσπαθήσει να τα διορθώσει. Από δω και πέρα, λοιπόν, χρειάζονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δείξουν χαρακτήρα, θα δείξουν προσωπικότητα για να μπορέσει να βγει η ομάδα απ΄ αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται. Αυτό πιστεύω ν΄ αρχίσει να γίνεται, αρχικά από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το πότε να αναμένουν οι φίλοι του Άρη, το νέο ξεκίνημα να γίνεται, επιτέλους, πραγματικότητα: «Δεν υπάρχει το πότε, υπάρχει το τώρα! Ήδη η ομάδα έχει χάσει πάρα πολύ έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, έχει χάσει πολλούς πόντους τόσο μακριά από την έδρα μας, όσο και μέσα σε αυτήν, επομένως τώρα πρέπει ν΄ αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουμε τις ευθύνες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το εάν ο Άρης, προλαβαίνει την Ευρώπη: «Δεν υπάρχει το εάν μπορεί, υπάρχει το πρέπει. Η ομάδα πρέπει να υλοποιήσει το μίνιμουμ των στόχων της που είναι η είσοδος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Σίγουρα έχουμε μείνει αρκετά πίσω, αλλά πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας η οποία θα μας δώσει τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα μας δώσει και τους βαθμούς οι οποίοι θα μας βγάλουν στην πεντάδα που θα μας βγάλει στα play offs».



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved