«Μάχες» σε τρία… μέτωπα!

«Μάχες» σε τρία… μέτωπα!

Με τρεις αγώνες «ανοίγει» το Σάββατο (17/12) η 14η αγωνιστική της Super League, η τελευταία για το 2011.

{textlink02}

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την πρώτη… μέρα της αγωνιστικής θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:30, ενώ την ίδια ώρα, στα «Πηγάδια» η SKODA Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο. Νωρίτερα, στις 17:15 στη Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 (LIVE)

Τον χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει η αναμέτρηση απέναντι στον Εργοτέλη για τους «πράσινους» της Βοιωτίας. Το «συγκρότημα» του Γιώργου Παράσχου, το οποίο διαβαίνει τον… δρόμο του «Γολγοθά» με συνεχόμενα παιχνίδια, αναζητά εναγωνίως το «τρίποντο» προκειμένου να πάρει σημαντική βαθμολογική «ανάσα» και να μην… απολέσει από νωρίς το «τρένο» της παραμονής.

Ο Έλληνας τεχνικός κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Κρητικούς, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον Αλεξίου, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετέχουν κανονικά. Στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» επιστρέφουν οι Τομάς, Μελισσάς και Μουλόπουλος, οι οποίοι ξεκουράστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη… πλευρά, κομβικό είναι το παιχνίδι και για τον Εργοτέλη. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου προέρχονται από την αγχωτική νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας και θέλουν να κάνουν το 2Χ2 κόντρα στους… νεοεισαχθέντες στην Super League.

Ωστόσο, ο Καβαλιώτης προπονητής έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» σε μία ακόμα αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Βίσιο, Μπούντιμιρ, Ολίσε και Ρομάνο, που είναι τραυματίες, όπως και ο τιμωρημένος από τη διοίκηση της ομάδας, Κουτσιανικούλης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μάριο Χίμπλιγκερ που εξέτισε.

Τα πλάνα των προπονητών:

Livadia-Ergo

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 (LIVE)

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η SKODA Ξάνθη, η οποία μετράει πέντε ματς αήττητη. Οι Ακρίτες προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Λεβαδειακό και θέλουν το «τρίποντο» απέναντι τον Πανιώνιο για να «κλείσουν» ιδανικά το 2011 στα «Πηγάδια».

Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη.

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα πράγματα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση στο «Πηγάδια» τους τραυματίες Ελευθερόπουλο, Κουμορτζί, Όμο, Παναγόπουλο, Κούτσι Γιόνσον, Κβιρκβέλια και Μιλοβάνοβιτς, αλλά και τον τιμωρημένο Τσότσαλιτς. Ο Ιστορικός ταξίδεψε στην Ξάνθη με 17 Έλληνες στην αποστολή και μοναδικό ξένο τον Σκέμπρι.

Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ολοκληρώσουν με θετικό πρόσημο την χρονιά, τουλάχιστον τις υποχρεώσεις τους στην Super League, μια και έπεται το ματς Κυπέλλου με την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Τα πλάνα των προπονητών:

Skoda-Panionios

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 (LIVE)

Με τη ψυχολογία να βρίσκεται στο ζενίθ, μετά την ανατροπή και το «τρίποντο» κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την προηγούμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τη νίκη να αποτελεί… μονόδρομο για τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» θέλει να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά εντός έδρας και να μειώσει σε… απόσταση αναπνοής, ήτοι ένα βαθμό, από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο Ζοσέ Γκόμες, ελέω της απουσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και την Παρασκευή (16/12) πήρε εξιτήριο. Ο συνεργάτης του Πορτογάλου προπονητή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν των γνωστών Νίνη και Τοτσέ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι ανέτοιμος, λόγω της μεγάλης του απουσίας.

Ο Σάκης Τσιώλης θα βρεθεί για τρίτη φορά στο ΟΑΚΑ, μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς είχε προηγηθεί οι δύο «μάχες» απέναντι στην ΑΕΚ, μία ως τεχνικός του Άρη και η έτερη ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας αποχωρήσει και τις δύο φορές με την… πικρή «γεύση» της ήττας. Τώρα, απέναντι στους «πράσινους» θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα πιστοποιήσει την ανοδική πορεία των Αρκάδων.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σάββατου τους Ροτζέριο, Αρσενίεβιτς και Περόνε, ενώ αντίθετα στην διάθεσή του τέθηκαν οι Μπακασέτας, Ράγιος και Κερ.

Τα πλάνα των προπονητών:

pao-asteras



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved