«Ο κόσμος του Αρη έχει επίπεδο»

«Ο κόσμος του Αρη έχει επίπεδο»

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης, που μίλησε στον ΑΡΗΣ FM,  αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας, απονέμοντας τους τα εύσημα, ενώ από την άλλη επέστησε την προσοχή όλων, καθώς πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

«Για το μόνο που μπορεί να ανησυχεί η πλευρά του Ολυμπιακού είναι το αγωνιστικό κομμάτι και ευχόμαστε να ανησυχεί παραπάνω, γιατί θέλουμε οι παίκτες μας να δώσουν μια ακόμη νίκη στον κόσμο μας. Το Χαριλάου θα είναι γεμάτο, ο κόσμος θα δώσει το στίγμα του και η ομάδα το ίδιο. Γι’ αυτό πρέπει να ανησυχούν οι αντίπαλοί μας. Το επίπεδο και η ιστορία του Αρη δεν έχει να δείξει κάτι ανησυχητικό ως προς την συμπεριφορά. Ο κόσμος του Αρη ξέρει πώς πρέπει να φερθεί, η ωρίμανσή του έχει έρθει. Ολα τα υπόλοιπα είναι υπερβολικά», είπε ο κ. Ζαμπέτας στην αρχική του τοποθέτηση.

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης και αναφορικά με την κόσμια συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξουν οι οπαδοί της ομάδας, σημείωσε:

«Επειδή ο ηλίθιος είναι ανίκητος, η ΠΑΕ εξέδωσε αυτήν την ανακοίνωση για να υπενθυμίσει σε όποιον έχει άλλες σκέψεις ότι πρέπει να προστατεύσει την ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε τον διπλανό μας, για να μην γίνει το παραμικρό. Να μη γίνει κάτι, που θα επιφέρει κάποια τιμωρία προς τον σύλλογο μας, κάτι που σίγουρα δεν το έχουμε ανάγκη. Είναι κρίμα για 1,2 ή 3 άτομα, χιλιάδες άτομα να στερηθούν να δουν την ομάδα τους από κοντά. Αυτό είναι κίνητρο από μόνο του. Οι χαρές έρχονται και πρέπει να είμαστε παρόντες γιατί το “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι το σπίτι μας και εκεί μέσα παίρνουμε ανάταση ζωής».

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι o Αντώνης Ζαμπέτας, σχολίασε:

«Ο Μιχαλήτσος έχει ακτινογραφήσει όλες τις ομάδες και πλέον έχει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του. Πιστεύουμε ότι είναι καλός γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Ο προπονητής μας καταστρώνει τα δικά του σχέδια, ώστε η ομάδα να πάει για τη νίκη.

Τόσο ο καιρός όσο και η διάθεση μάς βοηθούν για αύριο, το ίδιο και τα αποτελέσματα της ομάδας, μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ. Αν και δεν συμφωνώ με αυτό, καθώς πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα και στο γήπεδο ό,τι κι αν γίνεται. Ας είναι, λοιπόν, αύριο το έναυσμα και το γήπεδο να είναι ακόμη πιο γεμάτο απ’ ό,τι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι εισπράξεις βοηθούν και στην εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, αλλά δεν μετρούν τα έσοδα. Μετράει η τόνωση των παικτών μας».

Ο κ. Ζαμπέτας αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο εν όψει του αγώνα με τη Μάνστεστερ Σίτι, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα έχουμε αποκτήσει πλέον την εμπειρία από όλες τις απόψεις. Έχουν γίνει πολλά περιμετρικά του γηπέδου, όσο και στα δημοσιογραφικά, με την κ. Βουτσά στο οργανωτικό κομμάτι, τον κ. Κόντη σε θέματα της UEFA, τον κ. Ελευθερούδη σε θέματα της ΠΑΕ.  Ξέρουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας και είναι λίγες οι παρεμβάσεις που πρέπει πλέον να γίνουν».

Για την λύση του συμβολαίου του Κάρλος Ρουίζ, είπε:

«Περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί του. Μας βοήθησε πάρα πολύ στην είσοδό μας στους ομίλους. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με την εισήγηση του προπονητή ότι η ομάδα ήταν υπερπλήρης, ελήφθη αυτή η απόφαση. Σύμφωνα με το αγωνιστικό στυλ του κ. Μιχαλήτσου, η ομάδα παρουσίαζε συμφόρηση μπροστά στα φορ. Ευχαριστούμε πολύ τον Κάρλος Ρουίζ, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα σημαντικά τέρματά του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό».



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved