Πίτσος: «Εφικτός ο στόχος μας»

Πίτσος: «Εφικτός ο στόχος μας»

Αισιόδοξος για την φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μηνάς Πίτσος.

Ο έμπειρος μπακ του ΟΦΗ, μίλησε στον «Athleticradio 104,2» και αναφέρθηκε στην παρουσία των Κρητικών στο πρωτάθλημα, στον τραυματισμό του, στη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Για τον τραυματισμό του:

«Ο τραυματισμός ήταν από τα πλέι-όφ, μπήκαμε  γρήγορα για τα πρώτα παιχνίδια, καθώς η ομάδα δεν είχε πολλές λύσεις και την πατήσαμε. Τα πλέι-όφ έκαναν μεγάλο κακό σε κάποιους παίκτες. Παίξαμε σε φούλ ρυθμούς μέσα σε δέκα μέρες. Ηταν πολύ δύσκολα. Ευτυχώς η ομάδα πήρε τον στόχο, αλλά σε όλους τους πολέμους υπάρχουν απώλειες. Ευτυχώς τα καταφέραμε και η ομάδα είναι εκεί που είναι σήμερα».

Για την αγωνιστική κατάσταση που είναι σήμερα:

«Δεν είναι ότι καλύτερο για μένα η σεζόν. Με όλα αυτά που έγιναν με τα μπαράζ τα φοβόμασταν, για τραυματισμούς. Ηρθε σε μένα και σε κάποια ‘άλλα παιδιά.  Πιεστήκαμε λίγο παραπάνω στην αρχή, επειδή η ομάδα δεν είχε πολλές επιλογές. Τώρα και 10 μέρες είμαι σε φούλ πρόγραμμα. Όταν απέχεις ένα μήνα από το ρυθμό των προπονήσεων έχεις χάσει το 70% του ρυθμού σου και της φυσικής σου κατάστασης. Είμαστε μαζί με Μπούρμπο και Χαριτωνίδη. Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας. Είναι θέμα προπονητή, το πώς θα μας αξιοποιήσει. Πλέον όπως είπα ψάχνουμε να βρούμε τον ρυθμό μας και να βοηθήσουμε ουσιαστικά την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Η Κέρκυρα στοχεύει στην παραμονή, είναι μια ομάδα που θέλουμε να την έχουμε από κάτω μας.

Είναι μια ομάδα που έχει στρώσει .Εχασε από τον Ολυμπιακό με 4-0 σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν στο πλάνο της ομάδας. Είναι μια πονηρή ομάδα και δεν θα πρέπει να νομίζουμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα έρθει στο Ηράκλειο να κλειστεί. Εμείς πρέπει να βρούμε χώρους, ενώ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Εχει  ταχύτητα στην επίθεση με κάποια παιδιά που είναι πολύ επικίνδυνα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το προσεγγίσουμε και να το διαχειριστούμε σωστά. Πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να δείξουμε ότι το θέλουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική απέναντι σε μια ομάδα που έχει  τους ίδιους στόχους, με εμάς και κερδίζοντας τους, αποκτάμε πλεονέκτημα και συνεχίζουμε με μεγαλύτερη φιλοδοξία στο μέλλον».

Για την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ:

«Είναι αρκετά καλή η συγκομιδή. Είμαστε στους 18 βαθμούς και σταθερά μέσα στις πρώτες 5-8 ομάδες της κατηγορίας. Αν το λέγαμε αυτό το καλοκαίρι με αυτά που θα είχαμε περάσει, θα μας έλεγαν τρελούς. Εχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας με την λήξη του πρώτου γύρου. Αν τον κλείσουμε με 24 βαθμούς παίρνοντας τα παιχνίδια στην έδρα μας θα είναι πολύ καλά. Ο στόχος είναι εφικτός. Είναι παιχνίδια στο γήπεδο μας που είναι η δύναμη μας».

Για το πότε θα είναι έτοιμος:

«Ισως με Παναχαική, αλλά και πάλι είναι θέμα προπονητή. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε».

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα:

«Από την αρχή της χρονιά έχουμε αφήσει από έξω όλα τα εξωαγωνιστικά. Δεν μας επηρεάζει στα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα βγάζει στο γήπεδο τον καλύτερο της εαυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. 

Mια ευχή για τις γιορτές που έρχονται:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα τις μέρες που έρχονται. Να αφήσουμε όσο μπορούμε από έξω τα προβλήματα. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».




Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved