Πάντελιτς: «Σημασία να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όχι ποιος σκοράρει»

Πάντελιτς: «Σημασία να κερδίζει ο Ολυμπιακός και όχι ποιος σκοράρει»

Σημασία έχει η νίκη και όχι ποιος θα σκοράρει, τόνισε ο Μάρκο Πάντελιτς κατά τη βράβευσή του ως MVP της 13ης αγωνιστικής της Super League, για την απόδοση και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα.

{textlink02}

Τη βράβευση έκανε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος τόνισε μόλις παρέδωσε το βραβείο: «Απέδειξε για ακόμη μια φορά την αξία του. Ο Μάρκο όπου έχει αγωνιστεί ήταν και είναι αποτελεσματικός. Αυτό είναι σημαντικό γιατί βοηθάει την ομάδα στους αγώνες της, αυτό βοηθάει και τον ίδιο και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς, υποστήριξε: «Ήταν ξεχωριστή μέρα και ήταν ευχάριστο για μένα που πέτυχα 4 γκολ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να πανηγυρίσουμε, γιατί κάθε τρεις μέρες παίζουμε παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, έχοντας μαζί μας μια ζεστή εξέδρα και έπρεπε μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που πήραμε και εκεί τους τρεις βαθμούς. Δεν έχεις χρόνο ούτε να σκεφτείς ούτε να πανηγυρίσεις και αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκουράζεσαι για να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού είπε: «Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Να παίρνει τους τρεις βαθμούς και δεν μας πειράζει ποιος θα σκοράρει. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο θα είναι το τελευταίο στην έδρα μας για την τελευταία χρονιά».

Ενώ για το αν συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμη, τόνισε: «Πρώτα πρέπει να μιλήσω με την ομάδα και μετά να πούμε κάτι. Πιστεύω όμως ότι για πολλά χρόνια θα σκοράρω με τον Ολυμπιακό».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να αντέξει την πίεση σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Πάντελιτς είπε: «Σίγουρα μπορεί να αντέξει την πίεση. Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ και μπορούμε να χτυπήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις. Στεναχωρηθήκαμε που δεν συνεχίσαμε στο Champions League, αλλά είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και τις τρεις ομάδες του ομίλου. Μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες».

# Λίγο πριν την έναρξη της βράβευσης, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν κάποιοι τυχεροί από διαγωνισμό της Vodafone, οι οποίοι ξεναγήθηκαν και έφαγαν. Στη συνέχεια πήγαν σε αίθουσα εκδηλώσεων του Ρέντη, όπου τους περίμεναν οι Χολέμπας, Μοντέστο, Μιραλάς, Μέγιερι, Μακούν, Ιμπαγάσα και Αμπντούν. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved