Περιμένοντας τον Βαρδινογιάννη

Περιμένοντας τον Βαρδινογιάννη

Την απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη περιμένουν άπαντες έτσι ώστε να δουν αν θα προχωρήσει το θέμα με τη νέα πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Ο ρόλος της πριγκίπισσας και οι διαψεύσεις του Τσάκα.

{textlink02}

Ο αναλυτικός φάκελος με τις τραπεζικές εγγυήσεις των 15 εκατ. ευρώ από την National Commercial Bank, έχει φτάσει στα χέρια του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τη δική του απόφαση. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καλείται να αποφασίσει για το αν θεωρεί την πρόταση σοβαρή και αν θα δώσει το «πράσινο φως» για να αλλάξει οριστικά χέρια το «τριφύλλι».

Ο έλεγχος του Βαρδινογιάννη

Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» φέρεται να είναι αποφασισμένος να ελέγξει πολύ σοβαρά όλα τα έγγραφα, μέσω του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, για να δει αν η πρόταση είναι συμφέρουσα για το «τριφύλλι» για αυτό ζήτησε και διορία από τη δικηγόρο που έχει ορίσει η πλευρά των Σαουδαράβων, Γιώτα Μπουρλετίδου.

Αν κατά τη διάρκεια του ελέγχου που θα κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης διαπιστωθεί πως η επόμενη μέρα των «πρασίνων» θα είναι διασφαλισμένη, τότε θα προχωρήσει το θέμα κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι άγνωστο αν θα υπάρξει οριστικό ναυάγιο ή διαπραγματεύσεις.

Ο ρόλος της πριγκίπισσας…

Η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών πάντως, δείχνει να έχει πάρει πολύ «ζεστά» το θέμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως το Σάββατο (17/12) θα είναι εδώ αντιπροσωπεία των Σαουδαράβων, με μια γνωστή πριγκίπισσα να είναι αυτή που ηγείται του fund και όπως αποκαλύπτει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ονομάζεται Ναούρ κι έχει ήδη επικοινωνήσει με την κ. Μπουρλετίδου αλλά και συνεργάτες της που έχουν φτάσει ήδη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την πλευρά των επενδυτών, η συγκεκριμένη είναι κόρη του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Αμπντουλαζίν Αλ Σαούντ, ο οποίος απεβίωσε δύο μήνες πριν από την επάρατη νόσο. Η πριγκίπισσα πάντως ετοιμάζεται να έρθει  στην Ελλάδα και να τελειώσει το θέμα, κάνοντας συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί και στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (17/12).

Οι διαψεύσεις του Τσάκα

Από εκεί και πέρα, ο Βλάσης Τσάκας χθες (15/12) διέψευδε τα πάντα. Τόσο την ύπαρξη διαδόχων του θρόνου ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές όσο και τη συνάντησή του με ανθρώπους της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Έλληνας μάνατζερ όντως συναντήθηκε χθες (15/12) με ανθρώπους από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι πιθανότατα ήταν μέλη του fund τα οποία ήδη είναι στην Ελλάδα.

Τέλος ο Βλάσης Τσάκας επέμενε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την πρεσβεία και με τους διαδόχους, αλλά επιβεβαίωνε πως μόνο οι εταιρείες που φημολογούνται ότι έχουν σχέση με τους επενδυτές είναι ότι πιο πλησιέστερο στην πραγματικότητα. Ήταν αδιάλλακτος πάντως, για την οικονομική δυνατότητα των νέων υποψήφιων επενδυτών…



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved