Καραγκούνης: «Είναι νωρίς για να σταματήσω»

Καραγκούνης: «Είναι νωρίς για να σταματήσω»

Σε κατάστημα αθλητικών ειδών, της Intersport, στα Σπάτα, βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Γεωργέας και Βασίλης Τοροσίδης. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να σταματήσει.

Ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα του… ΠΟΚ ήταν καλεσμένος της Intersport, στο κατάστημα στα Σπάτα. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ οι: Βασίλης Τοροσίδης και Νίκος Γεωργέας, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, ο οποίος έκανε εκπομπή από εκεί, είπε ότι είναι νωρίς να σκεφτεί το κρέμασμα των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις με την διοργάνωση του 2004. Παίζουμε πάλι με την διοργανώτρια, πάλι πρεμιέρα…

«Δεν κοιτάμε αυτό. Η ομάδα είναι καλή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ελπίζω να είμαστε καλά την συγκεκριμένη περίοδο και θα πάμε καλά».

-Θεωρείς είναι δύσκολη η επιλογή του προπονητή που έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς καλούς παίκτες;

«Ε, εντάξει, αυτό είναι θέμα του προπονητή. Εμάς, όπως είπα και πριν, το θέμα μας είναι να είμαστε καλά τότε. Κατά τα άλλα, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύσκολα».

-Για το πότε σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και αν θέλει να γίνει προπονητής μετά;

«Όχι, δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο ακόμη. Για αυτό και είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Τώρα, λέω όχι στο να γίνω προπονητής».

Τοροσίδης: «Εύχομαι υγεία σε όλους»

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τοροσίδης ευχήθηκε υγεία σε όλους τους συμπαίκτες του στην Εθνική, ενόψει του EURO.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού:

Πόσο σημαντικό για το EURO είναι να είστε όλοι οι ποδοσφαιριστές καλά;

«Όχι μόνο για το ευρωπαϊκό. Το σημαντικότερο για τον ποδοσφαιριστή είναι να έχει υγεία. Είδα το σοκαριστικό βίντεο του Βίγια, ο οποίος θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία και ας δυσκολευτεί ο Φερνάντο Σάντος να διαλέξει την αποστολή για το ευρωπαϊκό».

Όταν ήσουν τραυματίας, ένοιωθες θηρίο στο κλουβί;

«Ήταν μια ατυχία που είχα στο παιχνίδι με την Κροατία. Τυχαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς, δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Έχασα μόνο 3-4 σημαντικά ματς».

Αν ξεκίναγες ξανά την καριέρα σου, ποια θέση θα διάλεγες;

«Το έχω πει πολλές φορές. Η θέση που μου αρέσει είναι αυτή του δεξιού μπακ. Από εκεί και πέρα, όμως, ότι πει ο προπονητής».

Τα παπούτσια με ποιο κριτήριο τα επιλέγεις;

«Δοκιμάζουμε τα καινούργια ζευγάρια για να δούμε πως μας ταιριάζει. Θα επιλέξω το «evo speed» για το EURO. Είναι πολύ καλό ελαφρύ παπούτσι και βοηθάει να παίξεις ελεύθερα».

Γεωργέας: «Μας βοήθησε η αλλαγή προπονητή»

Ο Νίκος Γεωργέας μιλώντας στην εκδήλωση της Intersport τόνισε ότι η αλλαγή προπονητή ήταν αυτή που άλλαξε και την εικόνα της ΑΕΚ.

«Μόλις έγινε η αλλαγή προπονητή άλλαξε η ψυχολογία μας. Ο νέος προπονητής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Τελικά έχουμε βάθος στο ρόστερ σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν. Αγωνιστικά τα πάμε καλά και αλλού είναι το πρόβλημα στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλο πρόβλημα για τους μικρούς που περιμένουν τον μισθό τους για να περάσουν τις υποχρεώσεις τους. Έπρεπε να κάνουμε κάτι εμείς σαν παίκτες και για αυτό βγάλαμε την ανακοίνωση. Κάναμε πολύ υπομονή. Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει», είπε αρχικά.

Η συμβολή του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είπε: «Πρέπει να έχουν έναν στόχο. Όχι μόλις έπαιξαν ένα παιχνίδι να έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Πάνω από όλα οι μικροί που έχουμε, έχουν μυαλό. Όσοι παίζουν είναι καλά παιδιά και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον».

Για το τι έχει αλλάξει ακριβώς ο Νίκος Κωστένολγου είπε: «Πάνω από όλα μας έχει φέρει όλους κοντά. Και ο τελευταίος παίκτης της ομάδας θα παίξει για τον προπονητή του. Μας έχει κερδίσει όλους. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο προπονητή έχει βελτιωθεί η ψυχολογία μας. Αν έχει κάποιο πρόβλημα θα το ζητήσει με τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Τέλος για το κατά πόσο είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο πέρυσι μετά τον τραυματισμό του είπε: «Πέρυσι στις αρχές του πρωταθλήματος πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω να παίξω και πάλι. Όπως είναι τα πράγματα δεν το σκέφτομαι να σταματήσω. Όσο αντέχω θα παίζω», είπε ο Γεωργέας.



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved