Μητσιάς: «Περήφανος για τον ΠΑΟΚ»

Μητσιάς: «Περήφανος για τον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, εμφανίστηκε ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης, γνωστός για τα αισθήματά του για τον «Δικέφαλο του Βορρά», σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» μίλησε για τον αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν, αλλά και το τι περιμένει από τους «ασπρόμαρους».

Αναλυτικά, ο Μανώλης Μητσιάς μίλησε για:

Τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική και πολιτική κατάσταση και στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους. Άκουγα σε όλα τα αθηναϊκά ραδιόφωνα να βγαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων και να παραδέχονται τον ΠΑΟΚ για τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ. Αυτό ήταν το επίτευγμα του ΠΑΟΚ».

Την συμμετοχή του «Δικέφαλου» στην επόμενη φάση: «Η επόμενη φάση σαφώς θα είναι πολύ πιο δύσκολη και δεν ξέρω κατά πόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί. Και πέρυσι είχαμε την ευκαιρία αλλά χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Αυτό που θέλουμε από τους παίκτες είναι να ηγούνται στις λεπτομέρειες».

Τις μεταπτώσεις στις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Και ο Ολυμπιακός τα ίδια παθαίνει. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα μεσοβδόμαδα και μετά ξεφουσκώνουν. Υπάρχει και το θέμα της κούρασης. Άλλιως είναι να αντιμετωπίζεις την Τότεναμ και αλλιώς να παίζεις με ελληνική ομάδα».

Τι περιμένει από την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Οικονομική υγεία . Οι υψηλοί στόχοι κυνηγούνται με λογική. Για παράδειγμα αντί να έχει ο ΠΑΟΚ επτά ξένους παίκτες θα μπορούσε να είχε τρεις ξένους παίκτες μεγάλους οι οποίοι να πλαισιώνονται με νέα παιδιά όπως για παράδειγμα ο Σταφυλλίδης που βγήκε τώρα. Θέλουμε λίγους ξένους ,αλλά βαρβάτους που να κάνουν πολλά τάλιρα».

Τη σύγκριση της δικής του εποχής με τη σημερινή: «Άλλες εποχές τότε. Θυμάμαι ότι εκτός από την Τούμπα πήγαινα και στο Χαριλάου για να υπάρξει και η ανάλογη καζούρα με τους φίλους που υποστήριζαν άλλη ομάδα. Σήμερα υπάρχουν στρατοί από οπαδούς. Ένας αγνός φίλαθλος δεν θα πάει να σκοτωθεί με έναν άλλον φίλαθλο άλλης ομάδας επειδή η ομάδα του έβαλε γκολ».

Τον τρόπο διασκέδασης των ποδοσφαιριστών τότε και τώρα: «Θυμάμαι τον Γιώργο Κούδα, τον Κούλη Αποστολίδη και τον Κώστα Αιδινίου οι οποίοι είχαν ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι και επιτυχημένοι τώρα. Υπάρχουν τώρα κάποιοι ξένοι που έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα με μυαλό κότας».{textlink02}



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved