Βανγκέλι: «Δεν μετανιώνω που άφησα τον Άρη για την Τσερνομόρετς»

Βανγκέλι: «Δεν μετανιώνω που άφησα τον Άρη για την Τσερνομόρετς»

Δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Άρη και να πάει να αγωνιστεί στην Τσερνομόρετς ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να πάει καλύτερα στη Super League η πρώην ομάδα του.

{textlink02}

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, ο Κρίστι Βανγκέλι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στην Τσερνομόρετς: «Βοήθησα την ομάδα με την αγωνιστικότητά μου και οι άνθρωποι της ομάδας είναι ικανοποιημένοι από εμένα. Αγωνίζονται ως δεξί μπακ, αλλά ο προπονητής με χρησιμοποιεί και αριστερά».

Αναφορικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος, είπε: «Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, είναι γρήγορο, έχει ρυθμό,  βοηθούν και οι διαιτητές σε αυτό και έχει πιο καλούς παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ανεβάζουν το επίπεδο και οι ξένοι ποδοσφαιριστές, ενώ και οι Ουκρανοί είναι καλοί παίκτες».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Βανγκέλι είπε: «Υπάρχει αυτή η διακοπή την οποία στην Ελλάδα έχουμε το καλοκαίρι. Μετά τις γιορτές θα αρχίσουμε προετοιμασία, περίπου ενός μήνα που γίνεται για όλες τις ομάδες στην Τουρκία, στην Αττάλεια και αρχές Μαρτίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά θα κάνουμε τώρα ότι κάνουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα».

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από τον Άρη, τόνισε: «Ποτέ στη ζωή δεν μετανιώνω για κάποια απόφαση που πήρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για αυτό που συνάντησα εκεί. Ο κόσμος με αγαπάει και με στηρίζει».

Αναφερόμενος στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, είπε: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δωμάτιό του. Η μέρα μου με την προπόνηση αρχίζει 9 το πρωί και τελειώνει στις 4 το απόγευμα. Θα πάω το πρωί στο δωμάτιό μου, θα δω τι ώρα είναι η θεωρία, τη ώρα είναι η προπόνηση. Θα πάω στην προπόνηση, μετά θα πάω στο εστιατόριο να φάω, θα πάω στο δωμάτιο να ξεκουραστώ και μετά τις 3.30-4 μπορείς να φύγεις. Έχουν πισίνα σαν το Ποσειδώνιο, ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, ένα τεράστιο γυμναστήριο. Δεν λείπει τίποτα από έναν ποδοσφαιριστή εκεί».

Όσον αφορά στο Euro 2012, είπε: «Το περιμένουν πώς και πώς. Μέχρι και δρόμους φτιάχνουν. Θα γίνουν στο Κίεβο, στο Σαχτάρ, στο Ντόνετσκ, στο Καρκίφ και στο Λβιβ. Η έναρξη θα γίνει στη Βαρσοβία και ο τελικός στο Κίεβο».

Σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Βέβαια βλέπω και το πρωτάθλημα και τον Άρη. Όποτε μπορώ τον Άρη τον βλέπω. Μιλάω φυσικά και με τους πρώην συμπαίκτες μου. Κανείς δεν είναι χαρούμενος και δεν περίμενε ότι θα είναι η ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν όμως οι δυνατότητες να αλλάξουν αυτά τα πράγματα».

Όσον αφορά στο στόχο της Τσερνομόρετς, τόνισε: «Θέλω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε ήδη στους «8» του Κυπέλλου και είναι ένας στόχος να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να βγούμε μέσω αυτού στην Ευρώπη. Λόγω του Euro είναι και η πρώτη φορά που θα αργήσει να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα».

Μιλώντας για την Εθνική Αλβανίας, υποστήριξε: «Άλλαξε προπονητής, ήρθε ένας Ιταλός. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα, γιατί έχουμε καλούς παίκτες και αξίζουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Αναφορικά με τα νέα παιδιά που βρίσκονται στον Άρη, τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που δόθηκαν δυνατότητες σε αυτά τα παιδιά και να δώσουν και σε άλλους, γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν και αγαπάνε τον ΑΡΗ. Θα είναι ότι καλύτερο και για αυτούς και για την ομάδα να μπορέσουν μέσα από τη δουλειά τους να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Να δουλέψουν, το κεφάλι χαμηλά και να μην έχουν κανέναν άλλο στόχο από το να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και στα παιχνίδια».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved