Καραγιάννης: «Μπορεί πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Καραγιάννης: «Μπορεί πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Βάιος Καραγιάννης.

{textlink02}

Ο άλλοτε μπακ της ΑΕΚ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και τόνισε πως ο Νίκος Κωστένογλου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Ένωση, η οποία φαίνεται μέσα στο γήπεδο, ενώ επισήμανε πως ο «δικέφαλος» έχει πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα καθώς παρουσιάζει μεγάλη δίψα και πάθος για έναν τίτλο.

«Είδα πως ήταν πάρα πολύ καλή η ομάδα, έχει κάνει καλή δουλειά ο Νίκος Κωστένογλου και η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά», είπε αρχικά ο Βάιος Καραγιάννης για το πώς είδε τον αγώνα της ΑΕΚ στην Αυστρία.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα θετικά του Νίκου Κωστένογλου: «Πιστεύω πως είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, που κάνει τον κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του. Είχε συμπαίκτες τον Λυμπερόπουλο, τον Δέλλα, έτσι τον σέβονται και οι παλιοί και οι νέοι. Φέρνει ως παράδειγμα και τον εαυτό του, πως θα συμπεριφερόταν ως ποδοσφαιριστής, τι θα έκανε κι έτσι τους έχει κερδίσει όλους».

Για το αν περίμενε τη βελτίωση που έχει δείξει η ΑΕΚ, τόνισε: «Περίμενα μια βελτίωση, αλλά με όλα αυτά τα προβλήματα αυτό που βλέπουμε είναι σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι θα περίμενε ο καθένας μας».

Ενώ για την ψυχολογία της ομάδας, ανέφερε: «Όταν κάνεις μια καλή εμφάνιση και πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα, ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας».

Για τις διαφορές Κωστένογλου και Χιμένεθ, πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη η διαφορά. Υπάρχει καλύτερη διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Ανάλογα με το παιχνίδι, χρησιμοποιεί τους κατάλληλους παίκτες. Βλέπει τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και προσαρμόζει την ομάδα έτσι όπως πρέπει. Βλέπουμε πάθος από την ομάδα. Βλέπουμε ένα σύνολο αρκετά καλό, που δεν τα περιμένει όλα από τον Δέλλα ή από τον Λυμπερόπουλο για παράδειγμα».

Όσο για το αν η ΑΕΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, τόνισε: «Πιστεύω πως μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τα προβλήματα, όλοι τα ξέρουμε, το σημαντικότερο είναι το οικονομικό αλλά με τη δίψα που έχει η ομάδα και ο κόσμος για ένα πρωτάθλημα, μπορεί η ομάδα να το παλέψει. Η ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά, αν καταφέρουν να βάλουν χρήματα και να πάρουν κάποιους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η ομάδα, πιστεύω πως θα πάει ακόμα καλύτερα».

Για το ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο, δήλωσε: «Εγώ φαβορί θέλω να είναι η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει».

Ως παλιό αριστερό μπακ, ρωτήθηκε για την απόδοση του νεαρού Εγγλέζου και δήλωσε: «Ήταν καλός. Πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι, όλοι οι μικροί θα γίνουν πιο καλοί. Θα τους μιλάει ο Νίκος πάρα πολύ, είναι ότι πρέπει για αυτούς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με προπονητή τον Κωστένογλου. Ο Νίκος, αγαπάει την ομάδα, θέλει να φανεί, θέλει να διακριθεί και πάνω από όλα αγαπάει την ΑΕΚ. Ότι κάνει, το κάνει για το καλό της ομάδας».

Τέλος, ο Βάιος Καραγιάννης απάντησε σε ερώτηση για το τι έχει κρατήσει προπονητικά από την εποχή του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, λέγοντας: «Είναι πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα, να μπορέσεις να κερδίσεις όλους τους παίκτες. Από τον πιο καλό επιθετικό, ως τον πιο κακό αμυντικό να μπορέσεις να πάρεις το καλύτερο. Να προσπαθείς να έχεις φρέσκους τους παίκτες την ημέρα του παιχνιδιού, να μιλάς μαζί τους. Παίζει ρόλο ο γυμναστής, ο τρόπος που δουλεύεις, όλα μετράνε».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved