«Το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία»

«Το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία»

Ως το κρισιμότερο παιχνίδι στην ιστορία του Εργοτέλη, χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα, ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Ο ισχυρός άντρας του κρητικού συλλόγου με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους «Αργοναύτες», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η χρονιά του Εργοτέλη.

Ο Α. Παπουτσάκης δεν παρέλειψε ακόμα να εκφράσει την πίστη στην ομάδα του, να αναφερθεί στο μέλλον αυτής - προμηνύοντας πως είναι συνυφασμένο με το δικό του μέλλον για πολλά ακόμα χρόνια - στο προπονητικό, στις επόμενες κινήσεις του, αλλά και στις κινήσεις αδελφοποίησης του Εργοτέλη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α. Παπουτσάκη:

Για την αναμέτρηση με την Καβάλα: «Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι το πιο σημαντικό από το έτος ίδρυσής του. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Εργοτέλης προσπαθούσε να είναι ένα ηθικό σωματείο και κάνει μια προσπάθεια. Πιστεύω ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι αυτό στο οποίο θα ανταποκριθούν όλοι οι κόποι των προέδρων, των διοικήσεων και των ποδοσφαιριστών που φόρεσαν την φανέλα του Εργοτέλη. Αν η ομάδα καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, τότε ο στόχος της 7ης θέσης θα πραγματοποιηθεί και θα μπει πίσω από το νέο στόχο που θα βάλουμε. Αυτός ο στόχος είναι αυτός της Ευρώπης. Πιστεύω ότι είναι η χρονιά του Εργοτέλη και της Κρήτης να δει μια ομάδα να παίζει στα πλέι – οφ».

Για την πίστη που υπάρχει για τη νίκη: «Οι παίκτες είναι άξιοι και έχουν δείξει ποιοι είναι. Εγώ πιστεύω σε αυτούς και αυτοί το πιστεύουν. Έχουν καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Από εδώ και στο εξής, έχουμε μόνο ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό. Όλα τα άλλα είναι του χεριού μας. Δηλαδή, τι θα μας κάνει η ΑΕΚ; Δεν έχουμε αποδείξει ότι μπαίνουμε στο ΟΑΚΑ και μπορούμε να κερδίσουμε;»

Για την προσέλευση του κόσμου: «Ο κόσμος θα έρθει όταν θα παίζουμε στα πλέι – οφ. Η προσέλευση του κόσμου είναι και ένα αρνητικό. Ο φίλαθλος δεν μας έχει αδικήσει. Οι φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο για να δουν γκολ. Έτσι, εμείς πρέπει να πετυχαίνουμε γκολ και να τον ενθουσιάζουμε».

Για την αδελφοποίηση με τον Εργοτέλη: «Είναι κάποιες κινήσεις που χρειάζεται να γίνονται για να έχει ο Εργοτέλης στηρίγματα και εκτός Ελλάδας. Η Ουτρέχτη έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Εργοτέλη και πιστεύω ότι επειδή έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στις ακαδημίες θα ξεκινήσει μια συνεργασία με μέλλον. Πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή και δυνατή συνεργασία».

Για την έλευση της Φιλαδέλφεια United στο Ηράκλειο: «Έγινε πέρυσι μια γνωριμία και ξεκίνησε μια καλή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Και καταλαβαίνετε σε πόσο καλό επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις μας που θα έρθουν εδώ να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Πιστεύω ότι θα ανοίξει ο δρόμος για μια πολύ καλή συνεργασία».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να πράξουμε το ίδιο και με μεγάλο σύλλογο από την Γερμανία».

Για τις ενέργειες που θα γίνουν το καλοκαίρι: «Ο Εργοτέλης θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αυτήν την εποχή».

Για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου: «Πιστεύω ότι ο επόμενος στόχος μας θα είναι αυτός. Μετά το καλοκαίρι θα τον υλοποιήσουμε και θα τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση».

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη: «Ποτέ δεν πρέπει κανείς να πει ποτέ. Αυτό που θα πω τώρα είναι ότι δεν έχω σκεφτεί καν την ημερομηνία αποχώρησής μου. Εξάλλου, είμαι 59 χρονών, οπότε μέχρι τα 75 μου έχω ακόμα μπροστά μου αρκετά χρόνια».



Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved