Ο Ιανουάριος του Λάζαρου

Ο Ιανουάριος του Λάζαρου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον Ιανουάριο, καθώς εκτός από την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού θα τεθεί προς συζήτηση και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

{textlink02}

Ο μέσος του Παναθηναϊκού χθες (13/12) μετά από πέντε μήνες απουσίας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στους χιαστούς στο καλοκαιρινό φιλικό με τη Σίβασπορ στη Γερμανία, πήρε κανονικά μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας και συμμετείχε στο «διπλό» της ομάδας στην Παιανία δείχνοντας πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

«Αυτή τη φορά είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση και θα είμαι πιο καλά σε σχέση με την τελευταία φορά που επέστρεψα από τραυματισμό», έλεγε στο περιβάλλον του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάνοντας έτσι και μια αναφορά στην έξτρα δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα με τον Ζοσέ Γκόμεζ έτσι ώστε να μην μείνει πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Η επιστροφή του πλέον σε αποστολή του Παναθηναϊκού για επίσημο παιχνίδι προορίζεται για τον Ιανουάριο του 2012. Σε λίγες μέρες δηλαδή, όταν και οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στα γήπεδα μετά τη διακοπή των γιορτών, με τον «Λάζο» να είναι πλέον έτοιμος για το come back που θα τονώσει ακόμα πιο πολύ την ήδη «ανεβασμένη» ψυχολογία του.

Ένα θέμα όμως που θα απασχολήσει τον Χριστοδουλόπουλο και τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του που τελειώνει το καλοκαίρι. Ο ταλαντούχος άσος θέλει να μείνει στο «τριφύλλι» και να δώσει περισσότερα πράγματα από όσα έδωσε την τελευταία τριετία, που δεν μπόρεσε να διακριθεί κυρίως λόγω των τραυματισμών που είχε, έχει «δεθεί» με την ομάδα ενώ και η διοίκηση έχει στις προθέσεις της να κρατήσει τον παίκτη.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν υπήρχαν τα διοικητικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ήδη θα είχαν καθίσει οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έτσι ώστε ο Χριστοδουλόπουλος να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να παραμείνει στο «τριφύλλι» για αρκετά ακόμα χρόνια…



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved