Ρελάνς Πανιωνίου και θρίλερ για Φερνάντες!

Ρελάνς Πανιωνίου και θρίλερ για Φερνάντες!

Μεταγραφικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη. Η μάχη μεταξύ της Ομόνοιας και του Πανιωνίου «στήθηκε» στο μεταγραφικό πεδίο, με «έπαθλο» τον Ντάριο Φερνάντες! Μπορεί η κυπριακή ομάδα να ήρθε σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο η ρελάνς του «ιστορικού» φαίνεται πως τον κρατάει για τα καλά «ζωντανό» στην υπόθεση απόκτησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Οπως αποκάλυψε το Onsports το απόγευμα της Τρίτης (13/12), οι «τριφυλλοφόροι» όχι απλά μόνο χτύπησαν την πόρτα του 33χρονου παίκτη, αλλά ήρθαν σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Βεβαίως, όπως συνηθίζεται σε όλους τους συλλόγους του πλανήτη και για λόγους καθαρά πολιτικής, οι διοικούντες την κυπριακή ομάδα, απέφυγαν να επιβεβαιώσουν τις επαφές με τον Φερνάντες και πολύ δε περισσότερο, την κατ΄αρχήν συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν (με συνολικές απολαβές 100.000 ευρώ για τον παίκτη).

Κυπριακές ιστοσελίδες σχολιάζοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Onsports (το οποίο μέσα σε χρόνο ρεκόρ έκανε το γύρο σε ολόκληρο το νησί) επιβεβαίωναν από ανεπίσημες πληροφορίες που προέρχονταν από το περιβάλλον του παίκτη και της Ομόνοιας την κρούση της κυπριακής ομάδας στον Φερνάντες, γράφοντας ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό, αν και ο πρώην παίκτης της Αλκής θέλει να έρθει στους «πράσινους» και είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται από τους για την ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου.

Η απάντηση του Πανιωνίου

Στην Νέα Σμύρνη, η είδηση της προφορικής συμφωνίας του έμπειρου χαφ με την Ομόνοια, κάθε άλλο παρά πανικό δημιούργησε, ενώ δεν έκανε τους ανθρώπους του Πανιωνίου να πετάξουν «λευκή πετσέτα». Το βράδυ της Τρίτης (13/12) επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση προς την πλευρά του παίκτη και στην «πλατεία» αισιοδοξούν πλέον για την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων. Αλλωστε και όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, πολλές φορές, τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στις καθυστερήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο Πανιώνιος δεν ανέβασε θεαματικά τα χρήματα που προσφέρει στον Φερνάντες για εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι) αλλά του εγγυήθηκε μια γερή προκαταβολή, που καλύπτει το μεγαλύτερο, αν όχι ολόκληρο το μέρος των χρημάτων που θα΄χει να λαμβάνει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Την Τετάρτη στην Αθήνα;

Ετσι, ποντάροντας και στην δεδομένη επιθυμία του Αργεντινού να επιστρέψει στην Νέα Σμύρνη και γιατί όχι να κρεμάσει τα παπούτσια του στον αγαπημένο του Πανιώνιο, οι «κυανέρυθροι» αναμένουν ακόμη και την Τετάρτη (14/12) τον Φερνάντες στην Αθήνα για το «κλείδωμα» της μεταγραφής, κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε αποτελεί και το πιο αισιόδοξο σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η σημερινή ημέρα (14/12) είναι ιδιαίτερα κρίσημη και δεν αποκλείεται να πέσουν τίτλοι τέλους στο αναπάντεχο θρίλερ, που έφερε Ομόνοια και Πανιώνιο να σφάζονται στα πόδια του Ντάριο Φερνάντες.

Εν ολίγοις, Ομόνοια – Πανιώνιος, άσος ημίχρονο και αναμένουμε το τελικό! Στην Νέα Σμύρνη μια φορά, βλέπουν «διπλό», από την «πλατεία», μέχρι την Λευκωσία!



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved