Οριστικά την Τετάρτη το bank commitment

Οριστικά την Τετάρτη το bank commitment

Οι δικηγόροι του Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν το απαραίτητο έγγραφο από το Λονδίνο όπου βρίσκονται κι έτσι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πρίγκιπα μετατίθενται για το πρωί της Τετάρτης (14/12).

{textlink02}

Δεν πρόλαβε το νομικό επιτελείο του πρίγκιπα να πάρει στα χέρια του το απαραίτητο έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι έχουν κατατεθεί - και δεσμευθεί - 15 εκατ. ευρώ υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα και θα πιστοποιεί πως τα χρήματα αυτά θα απελευθερωθούν μόνο όταν τελειώσει η συμφωνία των δύο πλευρών ενώ δεν θα μπορεί να τα πάρει πίσω ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, κάτι που έχει ζητήσει μεταξύ άλλων και η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, μέσω και της τελευταίας θέσης του που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα το ραντεβού των δικηγόρων του Σουλτάν Αλ Σαούντ με τους ιθύνοντες της τράπεζας θα γίνει στις 11:30 με 12:00, ώρα Αγγλίας, την Τετάρτη (14/12) και άμεσα το bank commitment θα προωθηθεί στον Παναγιώτη Πετρόπουλο για να το παραδώσει με τη σειρά του στους δικηγόρους του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού και να προχωρήσει η συμφωνία των δύο πλευρών στο τελικό της στάδιο. Στο φάκελο που θα δοθεί στους νομικούς του «Τζίγκερ», εκτός των δεσμεύσεων για τα χρήματα που θα μπουν τώρα στο «τριφύλλι» από τον Σαουδάραβα, αναμένεται να υπάρχουν και εγγυήσεις για τα 55 εκατ. ευρώ που θα μπουν αργότερα, αλλά και για τον τρόπο που θα μπορεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να χρησιμοποιήσει τα χρήματα και να διοικηθεί ωσότου αλλάξει ο νόμος περί ιδιοκτησίας των ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει με το νέο έτος, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του Βλάση Τσάκα.

«Το θέμα θα τελειώσει το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο κ. Πετρόπουλος θα πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να τα παραδώσει στην πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη», είπε σε επικοινωνία με το Onsports ο Βλάσης Τσάκας, με την υπομονή πάντως να εξαντλείται τόσο στην πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού όσο και στον κόσμο της ομάδας, καθώς προέκυψε νέα αναβολή στην υπόθεση και αν δεν υπάρξουν ούτε αύριο εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να έρθει το φινάλε με δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη…



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved