Στο Λονδίνο οι δικηγόροι του πρίγκιπα

Στο Λονδίνο οι δικηγόροι του πρίγκιπα

Σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα το νομικό επιτελείο του Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι στο Λονδίνο και περιμένει το bank commitment από γνωστή τράπεζα έτσι ώστε να το συμπεριλάβουν στο φάκελο με τα υπόλοιπα στοιχεία που θα δοθεί στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Πιθανότητα αναβολής του ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης.

{textlink02}

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ υποστηρίζει πως οι δικηγόροι του πρίγκιπα είναι στο Λονδίνο και περιμένουν ως τις 20:30, ώρα Ελλάδας, καθώς τότε σταματάνε οι διοικητικές υπηρεσίες της τράπεζας.

Αυτό σημαίνει πως έχουν μικρό περιθώριο να πάρουν το απαραίτητο έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι έχουν κατατεθεί - και δεσμευθεί - 15 εκατ. ευρώ υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα και θα πιστοποιεί πως τα χρήματα αυτά θα απελευθερωθούν μόνο όταν τελειώσει η συμφωνία των δύο πλευρών ενώ δεν θα μπορεί να τα πάρει πίσω ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, κάτι που έχει ζητήσει μεταξύ άλλων και η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, μέσω και της τελευταίας θέσης του που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Βλάσης Τσάκας τόνιζε μάλιστα πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προλάβουν τελικά οι άνθρωποι του Σουλτάν Αλ Σαούντ να πάρουν το συγκεκριμένο χαρτί, γιατί υπάρχει καθυστέρηση στη μεταφορά των χρημάτων, με την πιθανότητα να πάει το θέμα για αύριο (14/12) το πρωί να είναι πολύ ορατή πλέον και να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Συνεπώς, το ραντεβού των δικηγόρων των δύο πλευρών δεν έχει οριστεί ακόμα και υπάρχει περίπτωση να μη γίνει τελικά απόψε, αν το οικονομικό επιτελείο του Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν προλάβει να εξασφαλίσει το bank commitment ως την ώρα που η διοικητικές υπηρεσίες της τράπεζας από το Λονδίνο, που θα δώσει τις εγγυήσεις, θα κλείσουν. Σαφώς και γίνεται προσπάθεια να μην χαθεί άλλη μια μέρα, αφού κάτι τέτοιο θα εκνευρίσει κυρίως τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, με την αποψινή νύχτα να αναμένεται μακριά για το «τριφύλλι»…

Αναμονή από Τζίγκερ

Από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως έχουν μπει οι προϋποθέσεις της για το πώς είναι σωστό να γίνει η συναλλαγή για την παραχώρηση των μετοχών. Ο ίδιος ο Τζίγκερ δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε το ποιος, ούτε το πότε θα κινηθεί για την υλοποίηση αυτών των προϋποθέσεων. Ρυθμίζει απλά τον τρόπο που απαιτεί για την ολοκλήρωση του deal, προς όφελος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την προϋπόθεση να μπουν τα χρήματα στο ταμείο της ομάδας.

Μόλις οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη παραλάβουν το φάκελο του Σουλτάν Αλ Σαούντ και ενημερώσουν σχετικά τον Τζίγκερ, τότε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει θέση, για το αν αυτά τα στοιχεία θα είναι αρκετά για να τελειώσει το deal. Aν κριθούν επαρκή, τότε η διαδικασία θα προχωρήσει στο τελικό στάδιο. Αν όχι, τότε ο Βαρδινογιάννης θα περιμένει κάτι καλύτερο από όποιον επιθυμεί να πάρει την ομάδα, όποτε το αποφασίσει και με απόλυτη προτεραιότητα σε εκείνον που θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται στην ΠΑΕ.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved