Μπρέσκα: «Ευκαιρία για το βήμα παραπάνω»

Μπρέσκα: «Ευκαιρία για το βήμα παραπάνω»

Ιδανικές χαρακτήρισε τις συνθήκες στον Αστέρα Τρίπολης ο Μάριο Μπρέσκα, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω.

{textlink02}

Ο Σλοβάκος μέσος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, «Facelook στα γήπεδα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι τον Άρη, τους στόχους των Αρκάδων, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Σίγουρα θα ήθελα στην καριέρα μου πρωταθλήματα. Αλλά είναι σημαντικό ότι στις ομάδες που έπαιξα κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Με τον Πανιώνιο βγήκαμε Ευρώπη. Με τον Ολυμπιακό Βόλου επίσης βγήκαμε στην Ευρώπη. Είναι τέλειο αυτό. Αυτό θέλω να πετύχω και με τον Αστέρα. Να παίξω μαζί του στην Ευρώπη. Ο Αστέρας έχει τα πάντα. Καλή διοίκηση, γήπεδα, παρέχει τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι η ευκαιρία μας», τόνισε ο Σλοβάκος άσος του Αστέρα.

Για τη νίκη επί του Άρη και τη φετινή πορεία της ομάδας, επισήμανε: «Έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί για πρώτη φορά στην καριέρα μου κέρδισα τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Ούτε με τον Πανιώνιο ούτε με τον Ολυμπιακό Βόλου είχα καταφέρει να τους κερδίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα».

Όσο για το μυστικό της νίκης, αποκάλυψε: «Δουλέψαμε με τον προπονητή πολύ στην τακτική. Ήξερε και τον Άρη. Είχαμε ευκαιρίες για δύο τρία γκολ. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ο Άρης δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Πώς μπορεί να κερδίσει χωρίς ευκαιρία;».

Για το γεγονός ότι με τις μικρομεσαίες ομάδες δεν έχει έρθει η νίκη, σημείωσε: «Το σκέφτομαι κι εγώ. Αλλά με τον ΟΦΗ δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένα. Με τον Εργοτέλη είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ούτε ο Ολυμπιακός δεν κάνει τόσες ευκαιρίες. Είναι και θέμα τύχης».

Σχολιάζοντας ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη, υπογράμμισε: «Θέλω τόσο πολύ να βάλω γκολ. Έχω ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Αλλά ας κάνω εγώ λάθος, ας χάνω τις ευκαιρίες και ας κερδίζει η ομάδα. Έτσι θα είμαι χαρούμενος. Σημαντικό είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Μπρέσκα εξέφρασε την αισιοδοξία του: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι. Ο Αστέρας έχει καλή ομάδα. Με υπομονή και πάθος στο παιχνίδι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παίζουμε έντεκα με έντεκα και με μια μπάλα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, σίγουρα θέλω να κερδίσω. Αλλά είναι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved