Στις «φλόγες» η Superleague

Στις «φλόγες» η Superleague

Αγωνιστική-«φωτιά» είναι η 22η για τη Superleague, όπου περιλαμβάνει οκτώ σπουδαίες αναμετρήσεις.

Τα ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Αρης – Ολυμπιακός, τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα της προσοχής, ενώ σπουδαίας σημασίας αγώνας γίνεται στον θεσσαλικό κάμπο, όπου η Λάρισα θα διασταυρώσει τα «ξίφη» της με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ
Να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξει ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Στο «στρατόπεδο» της κρητικής ομάδας, θεωρούν πως σε περίπτωση που κατακτήσουν το «τρίποντο»,. στο συγκεκριμένο ματς, τότε ο σύλλογος θα μπει για τα καλά σε… τροχιά Ευρώπης.

Από την άλλη πλευρά, οι «αργοναύτες» προέρχονται από την επικράτηση, κόντρα στην Κέρκυρα και με νίκη στο «Παγκρήτιο», θα δείξουν πως δεν συμβιβάζονται με τίποτα άλλο,  στη φετινή Superleague, παρά μόνο με ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Ο Εργοτέλης στα τελευταία 6 ματς, έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, και 2 ήττες, ενώ η Καβάλα 3 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Πανιώνιο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ.  Τα περιθώρια, για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, μετά από την ήττα από τον Εργοτέλη, έχουν στενέψει και επιθυμεί το «τρίποντο», προκειμένου να… ανασάνει βαθμολογικά.

Στον αντίποδα, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, θα παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ύστερα από την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει να φύγει από την Αθήνα με το «διπλό», έτσι ώστε να παραμείνει μέσα στη πρώτη «τριάδα».

Ο Πανιώνιος στα 6 τελευταία ματς έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ ο ΠΑΟΚ 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη για τη νίκη, θα αγωνισθεί ο Αρης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει  αισιοδοξία, πως μετά από την ΑΕΚ θα καταφέρουν να καταβάλουν και την αντίσταση των «ερυθρολεύκων», ενώ στοχεύουν, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, να βρεθούν μέσα στην πρώτη «πεντάδα».

Στην αντίπερα «όχθη», η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, επιθυμεί να διατηρήσει  την διαφορά των 7 «πόντων» από τον Παναθηναϊκό και έτσι θέλει πάση θυσία, να κατακτήσει το «τρίποντο» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αρης στα τελευταία έξι ματς, έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η ομάδα του Πειραιά έχει ισάριθμες νίκες.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε αγωνιστική άνοδο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ηρακλής, που θέλει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να διαλύσει τα… σύννεφα, σχετικά με πιθανό κίνδυνο υποβιβασμού.

Οι Αρκάδες, στο μεταξύ, θα αγωνιστούν στο Καυντανζόγλειο, για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς με πιθανή ήττα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, όσον αναφορά τον στόχο της παραμονής.

Ο «Γηραιός», στα τελευταία έξι ματς έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, ενώ ο Αστέρας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Γερή κόντρα θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς που τα συστήματα και η τακτικές θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα…

Με νίκη οι γηπεδούχοι θα απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τα «λιοντάρια» θα τα δώσουν όλα για το «διπλό», έτσι ώστε να αναπτερώσουν τις ελπίδες, για παραμονή  της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο ΑΟΚ στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ ο Πανσερραϊκός 1 ισοπαλία και 5 ήττες.

ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, θα επιδιώξει η Ξάνθη στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο», για να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

Οι Περιστεριώτες, από την άλλη πλευρά, έχουν θέσει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα, για να ανέβει ο σύλλογος ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Ξάνθη στους τελευταίους αγώνες έχει 1 νίκη και 5 ήττες, ενώ ο Ατρόμητος 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

ΛΑΡΙΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Ένα ντέρμπι από τα παλιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο AEL FC Arena, με την Λάρισα να παίζει -ίσως- το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου, ύστερα από τον «πόντο» που απέσπασε στην Τρίπολη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα, επιθυμεί να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της ομάδας του Βόλου και να συνεχίζει να ελπίζει, πως θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, εξάλλου, θέλει να κερδίσει ακόμη ένα ματς και να παραμείνει ζωντανή στο «κυνήγι» ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου».

Η Λάρισα στους τελευταίους αγώνες έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ
Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, θα έχει ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» μόνο με νίκη, θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε… τροχιά τίτλου και έτσι οι παίκτες του Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι αποφασισμένοι για το «τρίποντο».

Η «Ένωση», από την πλευρά της, επιθυμεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το «στραβοπάτημα» με τον Αρη (2-1), ενώ δεν θέλει και να χάσει την επαφή της με την «κορυφή».

Ο Παναθηναϊκός στα τελευταίοι έξι ματς έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ η ΑΕΚ 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Συνοπτικά το «μενού» του σαββατοκύριακου:

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Παγκρήτιο: Εργοτέλης – Καβάλα (17:15)
Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (17:15)
«Κλ. Βικελίδης»: Αρης – Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
Καυτανζόγλειο: Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
ΕΑΚ Κέρκυρας: Κέρκυρα – Πανσερραϊκός (15:00)
«Πηγάδια»: Ξάνθη – Ατρόμητος Αθηνών (17:15)
AEL FC Arena: Λάρισα – Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30)



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved