Κωνσταντίνου: «Εμείς κερδίζουμε με την αξία μας»

Κωνσταντίνου: «Εμείς κερδίζουμε με την αξία μας»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και νυν μέλος του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ υποστήριξε ότι η καλή πορεία της ομάδας έχει ενοχλήσει αρκετούς που βρίσκουν… καταφύγιο στη διαιτησία. «Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρίγκιπας», επανέλαβε ο άλλοτε τερματοφύλακας του «τριφυλλιού».

{textlink02}

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να βάλει… στην πρίζα τους αντιπάλους του και κυρίως τον Ολυμπιακό, που φωνάζει διαρκώς για τη διαιτησία, ενώ υποστήριξε για άλλη μια φορά πως δεν πιστεύει την υπόθεση με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και την απόκτηση από το Σαουδάραβα των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος:

Για τις «φωνές» του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Σαφώς και δεν ασχολούμαστε με το τι λένε οι αντίπαλοι και απορώ γιατί δεν ασχολούνταν με τον Παναθηναϊκό όταν δεν είχε καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν. Ξαφνικά όταν έγινε δεύτερος, το κάνουν. Από την αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει αντίπαλος και πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο. Μετά την πορεία του Παναθηναϊκού έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και φοβούνται μήπως ο κόσμος τούς κράξει. Γι’ αυτό να χαμηλώσουν τους τόνους και να κοιτάξουν τα δικά τους αποτελέσματα. Εμείς κερδίζουμε με την αξία μας κι όταν χάνουμε δεν ρίχνουμε αλλού τις ευθύνες. Εμείς θέλουμε το 50-50 κι όχι το 60-40, όπως όταν εκείνοι έπαιρναν τα πέναλτι με την παράγκα. Πρέπει να τηρηθεί η στάση εμπιστοσύνης απέναντι στην ελληνική διαιτησία, κάτι στο οποίο συμφώνησαν οι ομάδες από την αρχή της σεζόν. Εδώ δεν διαμαρτύρονται οι ομάδες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για λογαριασμό τους...»

Για την ως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Όσο περνά ο καιρός, ο Παναθηναϊκός θα θυσιάζει το θέαμα για την ουσία. Όμως πιστεύω πως θα συνεχίσει να έχει διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, ενώ θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, όπως ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Να γίνει καλά και ο Φερέιρα, για να επιστρέψει με την ομάδα στο γήπεδο και θα πάμε πολύ καλά»

Για το πώς άλλαξε εικόνα η ομάδα μέσα σε μικρό διάστημα: «Οι παίκτες που στα παιχνίδια του Europa League ήταν κακοί, κατόρθωσαν με τη δουλειά, την υπομονή και την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό τους να φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δόθηκε η πίστωση χρόνου στον προπονητή και ήρθαν τα αποτελέσματα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Γόντικα, επειδή κράτησε τον Φερέιρα και του έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από όλα τα μέλη του ΔΣ».

Για την περίπτωση του πρίγκιπα: «Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρίγκιπας. Δεν υπάρχουν έγγραφα. Αν υπήρχαν γιατί να μην είχαν εμφανιστεί τόσο καιρό; Σιγά-σιγά αυτή η ιστορία δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε τον κόσμο ούτε τη διοίκηση. Ήταν ένα παιχνίδι του κυρίου Τσάκα, που είναι γραφικός. Θα είναι κάτι που θα ξεχάσουμε γρήγορα όλοι».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού χωρίς επενδυτή: «Μέχρι το Φλεβάρη και με τη βοήθεια του κόσμου θα λυθεί το πρόβλημα, τουλάχιστον ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Αν πάρουμε τον τίτλο, θα λυθεί και το συνολικό πρόβλημα της ομάδας, γιατί με τη συμμετοχή στο Champions League θα υπάρχουν πολλά έσοδα. Επίσης, αλλιώς αντιμετωπίζει ένας μέτοχος ή ένας επενδυτής μία ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα κι όταν παίρνει τίτλους και συμμετέχει στο Champions League. Αν δεν υπάρξει επενδυτής, ο Δημήτρης Γόντικας θα απευθυνθεί με επιστολές στους μετόχους. Εφόσον αυτοί δεν ανταποκριθούν, αν και νομίζω πως θα ανταποκριθούν, θα δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα».



Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved