Μπούρμπος: «Είμαι καλά και θέλω να προσφέρω»

Μπούρμπος: «Είμαι καλά και θέλω να προσφέρω»

Ο άσος του ΟΦΗ υποστήριξε πως μετά από τέσσερις μήνες απουσίες έχει επιστρέψει και νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τους Κρητικούς με όλες του τις δυνάμεις.

{textlink02}

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ Fm Κρήτης» μίλησε ο Χρήστος Μπούρμπος, που μετά από τέσσερις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ χωρίς προβλήματα. Ο έμπειρος άσος τόνισε πως είναι πλέον απόλυτα υγιής και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του όταν του ζητηθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από 4 μήνες απουσίας:

«Κάνω προπονήσεις με την ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες και έπαιξα για 90 λεπτά στο φιλικό με τους Νέους όπου δεν ένιωσα καμία ενόχληση στο πόδι μου και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Δεν βρίσκομαι στην φυσική κατάσταση που θέλω αλλά αυτό θα έρθει σιγά-σιγά. Θεωρώ όμως ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα όποτε μου ζητηθεί».

Για το μεγάλο διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους:

«Δεν το περίμενα να λείψω τόσο πολύ. Περιμέναμε ότι το πόδι μου θα είναι έτοιμο πιο νωρίς αλλά πονούσα και υπήρχε ένας φόβος να μην ρισκάρουμε. Το πόδι μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό με ικανοποιεί. Είχαμε αφήσει ανοικτή πληγή για να επιστρέψει η ομάδα στην Α΄ Εθνική και τα καταφέραμε και ήρθε η ώρα να γευτώ και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου τους καρπούς από την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα».

Για την πολύ καλή πορεία που έχει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League:

«Η πορεία της ομάδας αν κρίνουμε το πώς έχει χτιστεί και τις δυσκολίες που πέρασε το καλοκαίρι είναι αξιόλογη. Σαν δυναμική και σαν όνομα ο ΟΦΗ πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και θεωρώ ότι θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για το πώς τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα δεν φαίνεται να έχουν επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα:

«Υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα και αυτό που κρατάει αυτή την ομάδα είναι τα αποδυτήρια. Έχουν έρθει παιδιά και έχουν μείνει παιδιά από πέρυσι που έχουν φιλοδοξίες να αναδειχθούν μέσα από τον ΟΦΗ και αυτό βοηθάει . Δεν ξέρω πόσο μπορεί να διατηρηθεί αυτό το κλίμα αν δεν βρεθεί κάποια λύση στο οικονομικό κομμάτι. Εγώ δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στο Ηράκλειο για να βοηθήσουν αυτή την ομάδα με την δυναμική που έχει. Όλους μας επηρεάζουν τα οικονομικά προβλήματα γιατί ο κάθε παίκτης θέλει να καλύψει τις ανάγκες του. Όταν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα είναι δύσκολο να επιβληθεί και ο προπονητής. Ένα σύνολο παικτών στην ομάδα παρασύρουν μαζί και τους άλλους που μπορεί να μουρμουράνε για τα οικονομικά προβλήματα και έτσι περνάμε κάποια εμπόδια. Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο προπονητής, πέρα από τις αγωνιστικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών.»

Για το που μπορεί να φτάσουν οι φετινοί στόχοι του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League:

«Καταρχήν οι στόχοι έρχονται μέσα από την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή μας και έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Όταν φαίνεται ότι μπορείς να πας πιο ψηλά σκέφτεσαι και το κάτι παραπάνω , αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο και ανάλογα με την πορεία μας θα διαμορφώσουμε και τους στόχους μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν του έχει κάνει έκπληξη κάποια άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα πέρα από τον ΟΦΗ:

«Ένα παράδειγμα σαν το δικό μας είναι η ΑΕΚ. Υπάρχουν και εξωαγωνιστικά και αγωνιστικά προβλήματα. Και στην ΑΕΚ υπάρχουν φιλόδοξοι παίκτες που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και την καριέρα τους. Η ΑΕΚ μαζί με τον ΟΦΗ είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος που με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καταφέρνουν να κάνουν μια αξιόλογη πορεία».



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved