Τσάκας: «Ο Παναθηναϊκός θα βγει στο προσκήνιο»

Τσάκας: «Ο Παναθηναϊκός θα βγει στο προσκήνιο»

Απόλυτα αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον πρίγκιπα εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας που εξαπέλυσε μύδρους κατά του Ολυμπιακού για τα παράπονα που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τη διαιτησία.

{textlink02}

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και τόνισε πως σήμερα θα τελειώσει το θέμα με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Σαουδάραβα. Ο Βλάσης Τσάκας παράλληλα αναφέρθηκε και στο θόρυβο που γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη διαιτησία και εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Περιμένουμε να τελειώσει. Από την πλευρά μας πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι αργά το απόγευμα. Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πάρει, μέσω των δικηγόρων, ένα φάκελο με όλα τα στοιχεία που οφείλουμε και από ‘κει και μετά είναι στο χέρι του», ήταν τα πρώτα λόγια του εκπροσώπου του πρίγκιπα για το θέμα της μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσο για τη θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχολίασε: «Προσωπικά μου ήταν αδιάφορη αυτή η ανακοίνωση. Δεν με ακούμπησε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Ούτε με αιφνιδίασε», ενώ για την έκβαση του deal τόνισε: «Είμαι απόλυτα αισιόδοξος».

Για το πλάνο που έχει έτοιμο, ανέφερε: «Όλα αυτά θα πάνε σήμερα στον κ. Βαρδινογιάννη και είπαμε πως από εκεί και μετά είναι στο χέρι του. Εμείς θα κάνουμε τις προτάσεις μας, θα δώσουμε τις δεσμεύσεις και τις καλύψεις μας και περιμένουμε. Δεν θα βάλουμε το πιστόλι στον κρόταφο κανενός».

Σε ερώτηση για το αν τελικά ο Αλ Σαούντ είναι μόνος του στο fund, σχολίασε: «Ότι υπάρχουν άλλοι πρίγκιπες, υπάρχουν. Αυτό τι σημαίνει όμως; Ότι πρέπει να τους κουβαλάμε εδώ όλους μαζί; Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot όνομα στη Σαουδική Αραβία από αυτή την κίνηση που κάναμε. Αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε προβλέψει να τυπώσει μπλουζάκια και να τα διοχετεύσει στη Σαουδική Αραβία θα είχε κάνει τζίρο».

Ενώ πρόσθεσε πως: «Δεν το λέω χάριν αστεϊσμού. Όταν θες να κάνεις διοίκηση, πρέπει να βλέπεις το σύγχρονο μάρκετινγκ. Να μην ασχολείσαι με το αν ο Τσάκας πάει στο «Καραϊσκάκης», με ανθοδέσμες και διαρροές. Ασχολούνται με κατινίστικα πράγματα και με κουτσομπολιά».

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας, υπογράμμισε: «Στο χέρι του κ. Βαρδινογιάννη είναι αυτό. Αν αύριο πει πως είμαστε «ΟΚ», τότε εντός 48 ωρών θα είναι στην Αθήνα. Ταιριάζει και το παιχνίδι που είναι εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και σαφώς αν έρθει στην Αθήνα θα είναι στο ΟΑΚΑ».

Για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Θέλει προσοχή ο Αστέρας Τρίπολης που έχει κερδίσει Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση και το είδαμε. Είχαμε κι έναν ανεκδιήγητο διαιτητή, τον κ. Κωνσταντινέα».

Ενώ για τα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία, τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα βάζει με τον κ. Κωνσταντινέα ο κ. Μαρινάκης. Έχει καταντήσει ανέκδοτο πια, εμείς έχουμε όλο το δίκιο να φωνάζουμε, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν το λέει κανείς. Ο Λέτο έχει φάει φοβερές κλωτσιές. Στον Άρη ο Σανκαρέ ήταν σε αποστολή. Έπρεπε να παίζει με 9 από το 20’ ο Άρης και ο Σπάθας δεν έκανε τίποτα».

Επίσης, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αναίδεια του κ. Μαρινάκη αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν, για ένα πέναλτι ξεκάθαρο που θα το έδινε μέχρι κι ο Κόκκαλης να βγαίνουν οι κύκλοι του και οι παρά-κύκλοι του να μας λένε πως ο Παναθηναϊκός ευνοείται; Είναι αναίδεια»!

Για το πέναλτι του Λέτο, επισήμανε: «Αν δεν ήταν αυτό πέναλτι, ποιο μπορεί να ήταν; Αυτό μόνο άσχετοι ποδοσφαιρικά, πιστεύω πως ο κ. Μαρινάκης ξέρει ποδόσφαιρο, θα πουν πως δεν είναι πέναλτι. Εγώ μιλάω για τη μη προστασία ποδοσφαιριστών διεθνούς εμβέλειας, όπως είναι ο Λέτο. Είναι δυνατόν να τα ακούει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να μην αντιδρά και να τα ακούει κι από πάνω;»

Όσο για το τι θα κάνει όταν αναλάβει, είπε με έμφαση ότι: «Αυτά από την επόμενη μέρα να τα ξεχάσουν. Ο Παναθηναϊκός βγαίνει στο προσκήνιο και βγαίνει δυνατά. Όχι στο παρασκήνιο, το ξαναλέω, στο προσκήνιο. Αυτά με τους εισαγγελείς που φεύγουν σε μια νύχτα, να τα ξεχάσουν. Θα έρθει ο καινούριος νόμος, να δούμε πως θα εφαρμοστεί γιατί αυτό μετράει στην Ελλάδα».

Για το γεγονός ότι υποτίμησε τους αντιπάλους με αυτά που είπε για τον Λέτο, σχολίασε: «Δεν είπα πως δεν έχει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Βεβαίως και έχει αλλά υπερ-προστατεύονται. Είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τι έγινε και ο κ. Μαρινάκης μας είπε πως κέρδισε δίκαια. Δίκιο έχει, γιατί ο Τζεμπούρ ήταν 5 μέτρα οφσάιντ και όχι τέσσερα. Όπως στο ντέρμπι, που όμως ο Καπίνο απέκρουσε».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό και δε χρειαζόταν το οφσάιντ γκολ, ανέφερε: «Εγώ ως το πέναλτι του Ολυμπιακού, που δινόταν αλλά δεν ήταν για κόκινη, δεν είδα καμία ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ματς. Άρα, το εύκολα ή δύσκολα δεν είναι επιχείρημα. Να δούμε το παιχνίδι να παίζεται μέσα στο γήπεδο».

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει πέναλτι όταν… τα χρειάζεται, τόνισε: «Ε, τότε να προτείνουμε στην UEFA όταν τα παιχνίδια είναι ισόπαλα, να μην παίρνει πέναλτι ο Παναθηναϊκός. Δεν κατάλαβα, αν είναι πέναλτι γιατί να μην το παίρνει ο Παναθηναϊκός; Δείξτε μου ένα πέναλτι που δεν είναι. Ένα!».

Για το αν θα υπάρξει κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επισήμανε: «Αν συνεχιστεί κάθε Κυριακή αυτό το καραγκιοζιλίκι, να ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό, θα υπάρξει θέμα. Εμείς μόνο την ισονομία και την προστασία των παικτών θέλουμε. Στον Άρη δεν ήμασταν καλοί, άσχετα αν ο Σπάθας έσφαξε με το βαμβάκι, χάσαμε και δε μιλήσαμε. Εμείς θέλουμε για όλες τις ομάδες να υπάρχει το «50-50», το σωστό, όχι αυτό που λέγανε και στην εποχή του Κόκκαλη».

Ενώ για το αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση από τον πρίγκιπα, δήλωσε: «Η πρώτη μας δουλειά, όταν αναλάβουμε, θα είναι να καθίσουμε στο τραπέζι με τον κ. Φερέιρα και να σχεδιάσουμε την ενίσχυση της ομάδας. Το λέει και ο ίδιος ότι η ομάδα θέλει προσθήκες. Έχουμε πλάνο για μεταγραφές που θα τεθεί υπόψη του κ. Φερέιρα και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε».

Τέλος, για το αν υπάρχουν κι άλλοι παίκτες εκτός του Σικαμπάλα, σχολίασε: «Υπάρχουν κι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές stand by και θα τεθούν υπόψη του κ. Φερέιρα και αν πάρουμε το «ΟΚ» από τον προπονητή θα προχωρήσουμε».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved