Θεοδωρίδης: «Πρωτοφανές αυτό που γίνεται με τον Λέτο»

Θεοδωρίδης: «Πρωτοφανές αυτό που γίνεται με τον Λέτο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε πως το… κακό έχει παραγίνει με τα πέναλτι που κερδίζει ο Παναθηναϊκός και επανέλαβε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θα φανεί στο τέλος του πρωταθλήματος.

{textlink02}

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον τίτλο και θα αποδείξει πως είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του σε εφημερίδα. Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε για μια ακόμα φορά πως οι Πειραιώτες επιζητούν να υπάρχει το «50-50» στην ελληνική διαιτησία και να σταματήσει να ευνοείται ο Παναθηναϊκός.

«Έχει παραγίνει αυτή η ιστορία με τον Παναθηναϊκό και τα πέναλτι που του δίνουν με σχετική ευκολία και μάλιστα σε καθοριστικές στιγμές. Το ίδιο έργο είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν αυτή η φάση είχε γίνει με τον Μιραλάς θα του είχαν δείξει κιτρίνη κάρτα για θέατρο. Αυτό που συμβαίνει με τον Λέτο είναι πρωτοφανές», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης και στη συνέχεια ανέφερε:

«Εμείς το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια. Το μόνο που θέλουμε είναι διαιτησία 50-50 και να σταματήσει αυτό που γίνεται με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και βλέπει τι συμβαίνει. Τελικά αυτή η ιστορία έχει εξελιχθεί σε αστεία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει στην ΕΠΟ να δούνε τι συμβαίνει γιατί έτσι προκαλούν. Ο,τι και να γίνει στο τέλος θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει όμως και μια άλλη απάντηση κι αυτή θα δίνουμε εμείς. Πέναλτι αυτοί, γκολ εμείς! Είδαμε τι μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα και πώς κερδίζει τα παιχνίδια. Ευχαριστιέται ο κόσμος να βλέπει μπάλα και καλούς παίκτες να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού, τόνισε: «Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να αντέξει τόσα προβλήματα και τόσες απουσίες παικτών και μάλιστα για μεγάλο διάστημα και σε εποχή που τα παιχνίδια είναι πολλά και δύσκολα. Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ ήμουν προβληματισμένος για το πόσο μπορεί να αντέξει η ομάδα. Όμως δείχνουν χαρακτήρα τα παιδιά κι αυτοί που παίζουν καλύπτουν τα κενά και τα δίνουν όλα. Το ρόστερ είναι μεγάλο και πλήρες κι αυτό φαίνεται στις δύσκολες στιγμές. Έχει παικταράδες ο Θρύλος και γι’ αυτό λέω ότι στο τέλος θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα κι ας του κάνουν πόλεμο. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Η ομάδα θα ηρεμήσει τώρα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα υπάρχει ξεκούραση και τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια».

Ενώ για την παρουσία του Βαλβέρδε και το έργο του, υπογράμμισε: «Φυσικά. Πάντα ο προπονητής έχει μερίδιο. Έργο Βαλβέρδε είναι αυτός ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά του και να το στηρίζουμε. Και ο κόσμος το ίδιο θα πρέπει να κάνει. Μπαίνουν παίκτες στην ενδεκάδα και παίζουν σε άλλες θέσεις και το δικαιώνουν για τις επιλογές του. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι και πιο δύσκολο και ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όμως προχωράμε, για να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τρελάθηκα με τον κόσμο στην Κέρκυρα. Διψάει για την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βλέπει κι αυτά που συμβαίνουν και είναι πιο δυναμικός με μεγαλύτερο πάθος. Εντάξει, ξέρουμε ποιος είναι ο κόσμος του Θρύλου, αλλά ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό βλέπω μια μεγάλη συσπείρωση και τρομερό δυναμισμό. Ο κόσμος καταλαβαίνει, δεν είναι χαζός. Γι’ αυτό και αντιδρά έτσι. Βλέπει όμως και τι γίνεται στην ομάδα. Με τόσα προβλήματα και απουσίες και συνεχίζουμε με επιτυχίες. Και στο Καραϊσκάκη και εκτός έδρας η συμπαράσταση είναι μεγάλη κι έτσι θα συνεχίσουμε, γιατί ο σύλλογος έχει ανάγκη τον κόσμο του».

Τέλος, για την καλή εμφάνιση των Πάντελιτς και Μέγερι στην Κέρκυρα, επισήμανε: «Η ομάδα –το λέω και θα το λέω συνέχεια– έχει παιχταράδες κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Όλοι όταν πρέπει, βάζουν το χεράκι τους και βοηθάνε. Και τον Πάντελιτς και τον Μέγερι και όλα τα παιδιά πρέπει να στηρίξουμε, γιατί αυτό είναι για το καλό της ομάδας. Ο Μέγερι δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος και μπορεί να φτάσει ψηλά. Ολοι δίνουν την ψυχή τους κι αυτό είναι που με κάνει να χαμογελάω. Και ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά».



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved