Κάλαϊτζιτς: «Να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα»

Κάλαϊτζιτς: «Να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα»

Ο μέσος του ΟΦΗ υποστήριξε πως η ως τώρα πορεία της ομάδας είναι ικανοποιητική και έθεσε ως στόχο την ίδια και καλύτερη παρουσία των Κρητικών στη συνέχεια της σεζόν.

{textlink02}

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» μίλησε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και υποστήριξε πως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έδωσε όμως το σύνθημα για τις δυο επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας του και τόνισε πως η ως τώρα πορεία των Κρητικών είναι ικανοποιητική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Παίξαμε 3 παιχνίδια, νικήσαμε στα δύο και χάσαμε στο ένα.  Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Τρία παιχνίδια και 6 βαθμοί είναι μια καλή συγκομιδή. Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω χθες. Ξέραμε πως το χθεσινό θα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα. Είχαν άγχος αλλά έδειξαν πως το ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό:

«Σίγουρα ο Παναιτωλικός φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Κρατήσαμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο στην άμυνα. Εμείς πιστεύαμε πως αν δεν φάμε ένα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης, θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα γκολ μέχρι το τέλος. Αυτό δεν έγινε, δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ που μας χάλασε τα σχέδια. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, ήμασταν καλύτεροι αλλά πρέπει να βάλεις γκολ αν θες κάτι. Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας στην αρχή των παιχνιδιών. Σίγουρα είναι λογικό κάποια στιγμή να κατέβεις σε απόδοση μετά από δυο παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Πιστεύω να μπούμε καλύτερα στο επόμενο και να πάρουμε τη νίκη».

Για την ως τώρα πορεία του ΟΦΗ:

«Είχαμε καλή πορεία και είμαστε χαρούμενοι μέχρι τώρα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και να ανέβουμε περισσότερο».

Για τους στόχους του ΟΦΗ και τα οικονομικά της ομάδας:

«Η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη αλλά όχι στο αγωνιστικά κομμάτι αλλά στο άλλο. Αν έχουμε καλά αποτελέσματα νομίζω πως μπορούμε τουλάχιστον να κρατήσουμε την θέση που είμαστε τώρα. Αν πάρουμε τα παιχνίδια με ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς θα ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».

Για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα και Λεβαδειακό:

«Σίγουρα στόχος μας είναι οι 6 βαθμοί. Πρέπει να μπούμε δυνατά, έχουμε καλύτερη ομάδα και από τους δύο, όμως πρέπει να το δείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κλείσουμε το πρώτο γύρο πάνω από 20 βαθμούς και πιστεύω πως θα το κάνουμε. Ας πάρουμε τα παιχνίδια αυτά και βλέπουμε για τη συνέχεια. Σίγουρα αν πάρουμε αυτά τα παιχνίδια θα είμαστε πιο ήρεμοι και να μπορούμε να δείξουμε και κάτι άλλο στην συνέχεια».

Για το γεγονός ότι παίζει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών:

«Είναι η δουλειά μου όπως κάθε ποδοσφαιριστή να τρέχει. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι πλέον. Εγώ κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω το καλύτερο μου εαυτό . Έχουμε καλό ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε το ροτέισον ώστε  να παίρνουμε όλοι ανάσες όταν χρειαζόμαστε».



Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved