Εκτός αποστολής ο Σηφάκης

Εκτός αποστολής ο Σηφάκης

Ο Αρης κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Η πιθανή ενδεκάδα των «κιτρίνων»...

«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις του Αρη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/02, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» με πολύ καλή ψυχολογία, μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, θα υποδεχτούν τους «ερυθρόλευκους» με στόχο να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις, ούτως ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, αλλά και να διατηρήσουν την παράδοση στα ματς με την ομάδα του Πειραιά. Να θυμίσουμε ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο Χαριλάου ο Αρης είναι αήττητος, καθώς μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Με σύμμαχο, λοιπόν, την παράδοση και την ψυχολογία, διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας για την κατάκτηση των τριών βαθμών, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σε ένα κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον τραυματία Μιχάλη Σηφάκη να είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία. Την θέση του διεθνή γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Βελλίδης. Από εκεί και μετά, ο Γιάννης Μιχαλήτσος προσανατολίζεται να κάνει μια ή δύο ακόμη αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην άμυνα δεν θα υπάρξουν αλλαγές, με τον Βανγκέλι στα δεξιά, τον Μίσελ στα αριστερά και στόπερ τους Λαζαρίδη, Ρονάλντο Γκιάρο. Για την μεσαία γραμμή, παρτενέρ του Φατί στους ανασταλτικούς μέσους προορίζεται ο Πρίττας, ο Νέτο θα καλύψει την δεξιά πλευρά, ο Τόχα είναι φαβορί για την αριστερή πτέρυγα, ενώ προωθημένοι –εκτός απροόπτου- θα είναι οι Κόκε και Μπομπαντίγια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι Καστίγιο και Σακάτα δεν θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Ο Μιχάλης Σηφάκης υπέστη θλάση στη γάμπα, την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει κι έτσι ο Μιχαλήτσος δεν τον πήρε στην 20άδα για το ματς με τους Πειραιώτες σε αντίθεση με τον Καστίγιο που συμπεριλήφθηκε κανονικά.

Την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποτελούν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Ντανίλο, Τσεζνάουσκις, Καστίγιο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Κασναφέρης, Αραβίδης. Κουλουχέρης, Αγγελούδης.


«Προσοχή για να μη τιμωρηθούμε»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης με την οποία καλεί τους φιλάθλους να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της τιμωρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρίνων» έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους φιλάθλους της ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό προκειμένου να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του ΑΡΗ παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και έλαβε συγχαρητήρια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ωστόσο ο κίνδυνος τιμωρίας παραμένει. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό και περιμετρικά του Σταδίου γιατί και πάλι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα κινδυνεύει με τιμωρία.

Είναι δεδομένο επίσης ότι στα πλαίσια της  καλής φιλοξενίας πρέπει άπαντες να σεβαστούν την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό κατά την άφιξη, παραμονή και αποχώρηση της από το Κλεάνθης Βικελίδης. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας του συλλόγου. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας και παράλληλα θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στον αγαπημένο του σύλλογο ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης».



Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved