Η μέρα της κρίσης για πρίγκιπα και Παναθηναϊκό

Η μέρα της κρίσης για πρίγκιπα και Παναθηναϊκό

Σήμερα (13/12) θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και της εμπλοκής του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι περιμένει η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τι υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας.

{textlink02}

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του «Τζίγκερ» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Η… Τρίτη και 13 των «πρασίνων» αναμένεται να είναι από τις πλέον σημαντικές μέρες καθώς είτε θα τελειώσει το θέμα θετικά και ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα γίνει μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», είτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα τελειώσει το ζήτημα ίσως και με δήλωσή του.

«Βάλε τα 15 εκατ. ευρώ»

Η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού χθες πήρε θέση αναφορικά με το θέμα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έλεγε στο περιβάλλον του πως οι όποιες αμφιβολίες και οι αίολες κινήσεις που γίνονται πρέπει να ξεπεραστούν και τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται να μπουν στην ΑΜΚ των «πρασίνων» για να χρησιμοποιηθούν απευθείας από το νέο μεγαλομέτοχο.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τη θέση που πήρε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», σήμερα είτε θα δεσμευθούν τα χρήματα σε σοβαρό τραπεζικό ίδρυμα – αναγνωρισμένο διεθνώς – με τρόπο μάλιστα που να μη μπορεί να τα πάρει πίσω χωρίς λόγο η πλευρά του πρίγκιπα, είτε θα τελειώσει ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την συγκεκριμένη υπόθεση, πιθανόν και με δημόσια τοποθέτησή του.

«Παρουσιάζουμε όλο το πλάνο»

Από την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή τώρα, αυτό που υποστηρίζεται είναι πως σήμερα (13/12) ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, θα συναντηθεί με τον ομόλογο του, του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, έτσι ώστε να του παραδώσει έναν πλήρη φάκελο με τις εγγυήσεις για τα χρήματα και το μοντέλο για τη διοίκηση της ΠΑΕ μέχρι να αλλάξει ο νόμος και να μπορεί να αναλάβει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας, σήμερα θα παρουσιαστεί αναλυτικό πλάνο για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» αλλά και πρόταση-έκπληξη για το πώς θα μπορέσει η διοίκηση να χρησιμοποιήσει τα 15 εκατ. ευρώ του πρίγκιπα όπως επίσης και οι εγγυήσεις για τα υπόλοιπα 55 εκατ. ευρώ της επένδυσης που θέλει να κάνει ο Σαουδάραβας.

Η τελική κατάληξη της υπόθεσης θα φανεί σε μεγάλο βαθμό σήμερα, με τις εξελίξεις να αναμένονται προς το μεσημέρι και το Onsports να σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο…



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved