Κατσικοκέρης: «Ζητούμενο το κάτι παραπάνω»

Κατσικοκέρης: «Ζητούμενο το κάτι παραπάνω»

Την αισιοδοξία του πως ο Εργοτέλης μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, εξέφρασε ο Νίκος Κατσικοκέρης.

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και χρειάζεται προσπάθεια από την πλευρά μας αν θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα ή στην εξάδα, κάτι που είναι το ζητούμενο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 23χρονου επιθετικού των Κρητικών μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι η ομάδα βασίζεται σε νεαρούς Έλληνες παίκτες, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στη βοήθεια του κόσμου, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Μάριο Μπούντιμιρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κατσικοκέρη:

-Για τους λόγους για τους οποίους ο Εργοτέλης δεν έπαιρνε στην αρχή της σεζόν θετικά αποτελέσματα:

«Δεν υπήρχε κάτι που να μας επηρέαζε αρνητικά στο να μην παίρνουμε τα αποτελέσματα. Ίσα-ίσα που παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό φαινόταν κατά διαστήματα. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλους αντιπάλους στην αρχή. Παίζαμε με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ. Πιστεύαμε ωστόσο ότι σιγά-σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας, κάτι που όντως άρχισε να γίνεται».

-Για τους στόχους του Εργοτέλη τη φετινή σεζόν:

«Στόχος εξαρχής ήταν η παραμονή. Έχω την αίσθηση ότι αυτή έχει ήδη εξασφαλιστεί. Ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και χρειάζεται προσπάθεια από την πλευρά μας αν θέλουμε να μπούμε στην πεντάδα ή στην εξάδα για το κάτι παραπάνω. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο».

-Για το αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύει ο Εργοτέλης:

«Σίγουρα υπάρχει σχέδιο. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που βασίζεται σε αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ θετικό. Αν αρχίσουν να προωθούν ακόμη περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες και αν δίνεται χρόνος στα νέα στην ομάδα παιδιά, όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση, θα πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός».

-Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League:

«Το πρωτάθλημα είναι καλύτερο συγκριτικά με άλλες σεζόν. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με αυτό της Football League ή της Football League 2. Εδώ στις περισσότερες ομάδες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ο επαγγελματισμός των παικτών που θέλουν να διακριθούν. Πάνω κάτω κάθε χρονιά κάτι θα υπάρχει που θα επηρεάζει το ποδόσφαιρο και αυτό είναι άσχημο. Δεν είμαι σε θέση βέβαια να το κρίνω αυτό. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όσο πιο καλά παίζουμε, τόσο καλύτερο θα είναι και το ποδόσφαιρό μας».

-Για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα:

«Το Παγκρήτιο είναι μεγάλο γήπεδο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα. Σε κάθε αγώνα τα εισιτήρια είναι 2-3 χιλιάδες, αλλά στο γήπεδο αυτό δεν φαίνεται. Ο Εργοτέλης έχει τον κόσμο του που αγαπάει την ομάδα κι εμείς προσπαθούμε να ανταποδώσουμε. Ίσως να μην είναι και τόσο μειονέκτημα το μεγάλο γήπεδο. Πρέπει να μαθαίνεις μέσα από τις συνθήκες που έχεις. Ο στόχος είναι να πετυχαίνεις ανεξάρτητα από αυτές. Οι παίκτες πρέπει να κάνουμε πάντα την ίδια δουλειά».

-Για το αν έχει κάποιον παίκτη ως πρότυπο:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα είχα πρότυπο τον Μάριο Μπούντιμιρ. Όλοι γνωρίζουμε τι παίκτης είναι, τι πορεία έχει πραγματοποιήσει και εγώ έπρεπε να μάθω από αυτόν, ακόμη και να τον ξεπεράσω, προκειμένου να καθιερωθώ στην ενδεκάδα».

-Για τον επιθετικό που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα:

«Πιο φορμαρισμένος αυτή την στιγμή είναι ο Λέτο. Σκοράρει συνεχώς και βοηθάει τον Παναθηναϊκό και σε άλλους τομείς. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε χθες στον Ολυμπιακό και ο Πάντελιτς».

-Για το ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο να πω ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Στην παρούσα φάση βλέπουμε τρεις ομάδες, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να το διεκδικούν».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved