Μπουχαλάκης: «Δυνατό και παράξενο συναίσθημα»

Μπουχαλάκης: «Δυνατό και παράξενο συναίσθημα»

Χαρούμενος που το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με τη φανέλα του Εργοτέλη συνδυάστηκε με νίκη των Κρητικών, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, κάνοντας λόγο για ένα πολύ δυνατό και παράξενο συναίσθημα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υποστήριξε πως κόντρα στη Δόξα Δράμας έγινε μόνο η αρχή καθώς τον περιμένει ένας μεγάλος και δύσκολος δρόμος, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μπουχάλακης:

Για τα συναισθήματα του για την πρώτη του συμμετοχή ως επαγγελματίας: «Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε το ντεμπούτο μου με νίκη της ομάδας μας. Στα λεπτά που αγωνίστηκα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες μου. Το συναίσθημα που ένιωσα ήταν πολύ δυνατό και θα έλεγα παράξενο. Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση η ικανοποίηση μου ήταν μεγάλη, καθώς έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα να αγωνιστώ στη Super League με τη φανέλα του Εργοτέλη».

Για την πορεία της ομάδας και το δικό του μέλλον: «Το μέλλον κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή περνάει μέσα από τη σκληρή δουλεία. Όσο ταλέντο και να έχει κάποιος αν δεν δουλέψει και δεν ακολουθήσει τις συμβουλές του τεχνικού επιτελείου της ομάδας δεν μπορεί να προχωρήσει. Η αρχή για εμένα έγινε με την παρουσία μου στο χθεσινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, ωστόσο ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος και παράλληλα δύσκολος.

Καθημερινά πρέπει να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για να βελτιώνομαι και να είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης θα καταφέρει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα και στο τέλος να τερματίσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Εργοτέλης στους νεαρούς αθλητές: «Είναι κάτι που ζούμε καθημερινά εμείς που προερχόμαστε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Είναι πολύ θετικό που υπάρχει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, η οποία δίνει σημασία στους νεαρούς αθλητές. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να μην αφήσουμε την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται να πάει χαμένη. Είναι στο χέρι μας να δικαιώσουμε την ομάδα για την επιλογή της και συνάμα τους εαυτούς μας με την συμμετοχή μας στην πρώτη ομάδα».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved