Σκοτσέζικο ντους…

Σκοτσέζικο ντους…

Αυτό που συμβαίνει με τον φετινό ΑΡΗ είναι πραγματικά ανεξήγητο. Τις ώρες που ακολούθησαν της απογοητευτικής εμφάνισης στην Τρίπολη, όσο κι αν προσπάθησα να βρω τι πραγματικά φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτές τις μεταπτώσεις, εις μάτην.

Το κοντράστ των συναισθημάτων είναι απίστευτο. Δεν ξέρεις από πού να πιαστείς. Δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και πού να σταματήσεις. Πείτε το χαρμολύπη, πείτε το σκοτσέζικο ντους… Όπως και να το πει κανείς θα είναι μέσα.

Τι είδαμε στο ματς κόντρα με τον Αστέρα; Η απάντηση στο ρητορικό αυτό ερώτημα είναι απλή. Δυστυχώς, μια από τα ίδια. Παίκτες, που μετά το πρώτο εικοσάλεπτο -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- ήταν σκιά του εαυτού τους. Ό,τι καλό προσπάθησαν να κάνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα, το γκρέμισαν με την εικόνα που παρουσίασαν στη συνέχεια του παιχνιδιού. Κι αυτό είναι που προβλημάτισε περισσότερο. Η ήττα με… κατεβασμένα τα χέρια. Όπως έγινε στις περισσότερες αναμετρήσεις από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής και την διεξαγωγή έντεκα παιχνιδιών για την ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι μερίδιο στην επιτυχία έχουν όλοι. Όπως βέβαια ο κάθε ένας έχει την δική του ευθύνη στην ποδοσφαιρική κοινωνία του ΑΡΗ –μικρή ή μεγάλη– για τα αρνητικά αποτελέσματα, τις άσχημες εμφανίσεις και την χαμηλή βαθμολογική θέση.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας χτύπησε ένα ακόμη καμπανάκι. Όσο κυλούν τα ματς και συνεχίζονται αυτά τα σκαμπανεβάσματα τα καμπανάκια γίνονται… καμπαναριό. Και επιβάλλεται να τα ακούσουν –επιτέλους- αυτοί που πρέπει και να το… πάρουν αλλιώς. Όλοι αυτοί που κατηγορούνται για αδιαφορία εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και για δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία.

Μετά την ήττα από τον Αστέρα τα περιθώρια για διάκριση έχουν αρχίσει να στενεύουν. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε η χρονιά. Άλλωστε, καμία χρονιά δεν χάνεται τον Δεκέμβριο και πολύ περισσότερο όταν έχεις να δώσεις άλλα τέσσερα παιχνίδια για τον α’ γύρο, ενώ το Κύπελλο, που παραδοσιακά είναι από τους μεγάλους στόχους του ΑΡΗ, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Όμως, για να γυρίσει το πράγμα και, το σημαντικότερο, για να υπάρξει διάρκεια θα πρέπει να αλλάξει άρδην η αγωνιστική εικόνα και η νοοτροπία μέσα στο γήπεδο. Κάνοντας μια πρώτη ανάγνωση του προγράμματος που ακολουθεί, το διάστημα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου είναι άκρως σημαντικό και θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των φετινών στόχων.

Μπροστά είναι ο Παναιτωλικός σ’ ένα γεμάτο –όπως θα πρέπει να είναι πάντα- «Κλεάνθης Βικελίδης» και με σύνθημα: «Νίκη και μόνο νίκη».

Υ.Γ.: Την προηγούμενη Κυριακή στην Τρίπολη, δυστυχώς, μόνο ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του. Οι οπαδοί του ΑΡΗ, που για μια ακόμη φορά «κατάπιαν» τα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να την ενισχύσουν, παραδίδοντας μαθήματα και στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.



Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved