O Aναγνώστου στη θέση του Κομνηνού

O Aναγνώστου στη θέση του Κομνηνού

Ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Super League, Μιχάλης Αναγνώστου, αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή της διοργανώτριας αρχής, αντικαθιστώντας τον Πατρίκ Κομνηνό.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν τα μέλη του Συνεταιρισμού με τον κ. Αναγνώστου να παίρνει τη σκυτάλη μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα επανεξεταστεί το θέμα της πρόσληψης νέου γενικού διευθυντή.

Ο Πατρίκ Κομνηνός έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, αφού από τις αρχές του νέου έτους αναλαμβάνει πόστο στην UEFA, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο για την ανάθεση της θέσης αυτής στον Μιχάλη Αναγνώστου έπαιξε και το γεγονός της σημαντικότατης περικοπής που έχει αποφασίσει να κάνει η Super League στο μισθό που γενικού διευθυντή. Ποσό που ήταν πενταψήφιο, γίνεται πλέον τετραψήφιο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπερβαίνει εκείνο των 4.000 ευρώ.

Οσο για το διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η διοργανώτρια αρχή, θα κηρυχθεί άγονος και εφόσον τεθεί θέμα πρόσληψης νέου γενικού διευθυντή το ερχόμενο καλοκαίρι θα επαναληφθεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο ο Μιχάλης Αναγνώστου.

Who is Who

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Είναι παντρεμένος.

Είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ειδικότητα προπονητική Ποδοσφαίρου) με μεταπτυχιακές σπουδές (Master in Sports Management) στο Πανεπιστήμιο του Sheffield Αγγλίας και εξειδίκευση στη Διοίκηση Ποδοσφαιρικών Συλλόγων. Είναι επίσης Διδάκτωρ (PhD) Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με γνωστικό αντικείμενο το Στρατηγικό Marketing Ποδοσφαιρικών Διοργανώσεων. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.

Εργάζεται στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ στη Super League βρίσκεται από την ίδρυσή της (2006) ως Αγωνιστικός Διευθυντής. Έχει συνεργαστεί με την UEFA, ενώ από το 2004 είναι βασικός και διακεκριμένος συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) ως Γενικός Συντονιστής Παγκοσμίων Κυπέλλων και έχει εργαστεί για λογαριασμό της FIFA σε χώρες όπως Κορέα, Νιγηρία, Μεξικό, κ.α.

Από το 2001 – 2004 εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου με κύρια καθήκοντα την προετοιμασία των αγώνων και των εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου. Από το 1998 έως το 2001 εργάστηκε ως Διευθυντής Marketing της ΠΑΕ ΑΡΗΣ .

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για την Εθνική Ελλάδος Κάτω των 17 ετών και Κάτω των 19, ενώ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Τέλος, έχει βραβευτεί από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού για τις επιδόσεις του στο χώρο της Αθλητικής Διοίκησης.



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved