Λίνο: «Για τη νίκη με Ρουμπίν»

Λίνο: «Για τη νίκη με Ρουμπίν»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στο Europa League, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Άλβες Λίνο.

O Βραζιλιάνος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στους στόχους του «δικεφάλου», στη δική του απόδοση, αλλά και στον Κώστα Σταφυλίδη, λέγοντας πως έχει να δώσει πολλά στην ομάδα.

Για την επιστροφή του, που συνοδεύτηκε με ένα όμορφο γκολ: «Ήμουν ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και ήθελα να κάνω καλή εμφάνιση. Τα πήγαμε πολύ καλά με τον Ατρόμητο και τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τη Ρούμπιν, όπου πρέπει να πάρουμε μία σπουδαία νίκη».

Για το αν τους ενδιαφέρει η νίκη κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν και η πρώτη θέση στον όμιλο: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Επίσης θέλουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο καθώς είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον ΠΑΟΚ να βγαίνει πρώτος έχοντας τόσο μεγάλες ομάδες στον όμιλο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη».

Για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη: «Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, όπως το να φτάσουμε στους 16 η στα προημιτελικά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι στην Ευρώπη αλλά όλα κρίνονται στο χορτάρι».

Για την εμφάνιση με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο δεν τα πηγαίνουν καλά: «Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και θέλαμε πολύ τη νίκη για να κάνουμε το «comeback». Αυτό το παιχνίδι ήταν μία νέα αρχή. Η ομάδα είναι για καλύτερα πράγματα και αυτό θα φανεί στην πορεία».

Για τον Σταφυλίδη, ο οποίος αγωνίζεται στη ίδια θέση με τον Λίνο: «Προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε τον Σταφυλίδη. Δεν είναι εύκολο για ένα 18χρονο παιδί να παίζει για τον ΠΑΟΚ. Έχει ευθύνη προς τον προπονητή και τους οπαδούς της ομάδας. Πιστεύω πως έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει πολύ στο μέλλον».

Για το αν είναι προγραμματισμένες οι εκτελέσεις των φάουλ, όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου εκτέλεσε φάουλ μετά τον Γκαρσία, πετυχαίνοντας και το γκολ: «Προπονούμαστε εντατικά στα φάουλ, εγώ ο Γκαρσία και ο Βιεϊρίνια. Δεν είχαμε κανονίσει από πριν ποιος θα τα εκτελέσει. Πριν από μένα ο Γκαρσία ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει με δυσκολία. Όποιος έχει την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εκείνη τη στιγμή, το εκτελεί».

Για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε άριστες σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Μπαλάφας ο Σαλπιγγίδης και ο Βιεϊρίνια».

Τέλος, για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Γκαρσία είναι κάτι το ξεχωριστό για τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό να τον έχει οποιαδήποτε ομάδα».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved