Έτο: «Να έχουμε υπομονή στο πρωτάθλημα»

Έτο: «Να έχουμε υπομονή στο πρωτάθλημα»

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά» πρέπει να έχουν υπομονή και καθαρό μυαλό στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

{textlink02}

Ο Έτο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 fm» και τόνισε πως η κούραση έχει κάνει την εμφάνισή της πλέον στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ωστόσο υπογράμμισε πως πρέπει οι Θεσσαλονικείς να κρατήσουν τη συγκέντρωσή τους και να έχουν ηρεμία και υπομονή στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αρχικά μίλησε για τη νίκη επί του Ατρόμητου, λέγοντας: «Αισθανόμασταν ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μια κι είχαμε χάσει έδαφος. Τελικά πετύχαμε μια εύκολη σχετικά νίκη. Μπορεί να έπεσε η απόδοσή μας όταν πιστέψαμε ότι «κλείδωσε» το παιχνίδι, μετά το 2-0 και το... πληρώσαμε. Επαναπαυτήκαμε και δεχτήκαμε γκολ, αλλά ευτυχώς γυρίσαμε το ματς και πήρα τη νίκη».

Ενώ για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, σχολίασε: «Είναι κουραστικό να παίζουν όλες οι ομάδες πίσω, για να κρατήσουν το μηδέν. Στην Ευρώπη αλλάζει εντελώς η νοοτροπία. Οι ομάδες δημιουργούν φάσεις και κενά. Γι΄ αυτό και παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Μας απελευθερώνουν οι αντίπαλοί μας. Εμείς πρέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα να επιδείξουμε ηρεμία, υπομονή, καθαρό μυαλό και καλή κυκλοφορία μπάλας».

Όσο για την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν την Πέμπτη, τόνισε: «Πάμε μόνο για τη νίκη. Είναι απαραίτητο να βγούμε πρώτοι για να έχουμε καλή κλήρωση. Επίσης παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να κυνηγήσουμε τη νίκη για τους φιλάθλους μας. Σύμφωνα με τη βαθμολογία είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας. Πρέπει να κερδίσουμε τους Ρώσους για να το επιβεβαιώσουμε αυτό».

Ο Έτο ρωτήθηκε και για το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στους «32» του Europa League για να απαντήσει: «Μελέτησα τους πιθανούς αντιπάλους. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, όμως δε θα μπω στη διαδικασία να προβλέψω τον αντίπαλό μας. Το έργο μας θα είναι σίγουρο δύσκολο, αλλά έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τις δυνατότητες για να τα βγάλουμε εις πέρας».

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Είμαστε μακριά από τις πρώτες θέσεις, αλλά έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Εμείς θα δουλέψουμε και με ελπίδα θα ανεβάσουμε τον ΠΑΟΚ στις θέσεις που του αρμόζει».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved