Μητρόπουλος: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

Μητρόπουλος: «Είχαμε ανάγκη τους βαθμούς»

Ο μέσος του Παναιτωλικού υποστήριξε πως η ομάδα του είχε ανάγκη τους βαθμούς και πάλεψε αρκετά για να τους κατακτήσει με αντίπαλο τον ΟΦΗ, κάτι που τελικά κατάφερε.

{textlink02}

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη από τον ΟΦΗ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ενώ παράλληλα τόνισε πως η ανάγκη για βαθμούς έφερε πρόσθετο άγχος στον Παναιτωλικό.

«Εμείς είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, έπρεπε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία και αυτό μας έφερε τρομερό άγχος. Αυτό μας έκανε να μείνουμε πίσω για να κρατήσουμε το «μηδέν» και να νικήσουμε», είπε αρχικά ο νεαρός μέσος της ομάδας του Αγρινίου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα-δυο γκολ, ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αν δεν είχαμε σκοράρει θα πηγαίναμε ως το τέλος στο ίδιο μοτίβο και θα πιέζαμε. Το γκολ που βάλαμε μας έφερε άγχος. Για εμάς ήταν κομβικό το παιχνίδι και για αυτό είχαμε άγχος. Έχουμε πει πως αν στο τέλος του πρώτου γύρου έχουμε 17 με 20 βαθμούς, τότε θα είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Τώρα είμαστε μέσα στο στόχο μας».

Για τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ στο ημίχρονο, ανέφερε: «Ο κ. Τεννές ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας στο πρώτο ημίχρονο, μας είπε να μην απογοητευτούμε από τις χαμένες ευκαιρίες, να παλέψουμε με το ίδιο πάθος και το γκολ θα έρθει στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήρθε».

Για την απόδοση του ΟΦΗ, σχολίασε: «Το γκολ το δικό μας ξύπνησε τον ΟΦΗ. Στο πρώτο μέρος δε δικαιούταν τίποτα καθώς εμείς μπήκαμε πολύ δυνατά και είχαμε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που είχε ο Παναιτωλικός, συμπλήρωσε: «Εγώ επειδή έχω ζήσει μια ανάλογη κατάσταση στο Βόλο, όπου με τις δύσκολες ομάδες τα βγάζαμε πέρα, δεν είδα διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια. Για την ομάδα ο στόχος δεν αλλάζει. Εμείς θέλουμε τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Αυτό που είδα με τις τελευταίες εμφανίσεις μας είναι ότι η ομάδα μπορεί να πάρει βαθμό σε κάθε έδρα και έχουμε το τελευταίο παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο στην έδρα μας, με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν λείπει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου, τόνισε: «Λείπει κι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Το ποδόσφαιρο που παίξανε οι δύο ομάδες, το ζήλεψε όλη η Ελλάδα. Το καλό για το πρωτάθλημα είναι ότι βλέπουμε ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος να είναι ψηλά. Μακάρι κάθε χρόνο να είναι τέτοιες ομάδες, φυσικά μέσα σε αυτές να βρεθεί κι ο Παναιτωλικός, να κάνουν αυτές τις πορείες».

Τέλος, για την φετινή Super League, υπογράμμισε: «Περίμενα ο Ολυμπιακός να έχει πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Είναι θετικό που υπάρχει ανταγωνισμός και μακάρι ως το τέλος να συνεχιστεί έτσι το πρωτάθλημα και να μην έχουμε φαινόμενα προηγούμενων χρόνων».



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved