Πρόμπιερζ: «Είμαστε δυστυχισμένοι»

Πρόμπιερζ: «Είμαστε δυστυχισμένοι»

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.

{textlink02}

Ο τεχνικός ηγέτης του Άρη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες στην συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως υπάρχει πίκρα από τον τρόπο που δέχθηκε το γκολ η ομάδα του, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες του δεν είχαν ηρεμία, μετά το 1-0.

«Ήθελα να αποφύγω όσα δείξαμε και στο ματς με τον Πανιώνιο. Θέλαμε ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Όμως χάσαμε και αυτό είναι πικρό. Το ταξίδι της επιστροφής θα είναι πολύ μακρύ. Έχω πολλά να σκεφτώ και θα προσπαθήσω να δώσω λύση», ήταν τα πρώτα λόγια του Πολωνού προπονητή.

Και συνέχισε: «Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του Αστέρα. Υπάρχει πίκρα για τον τρόπο που δεχθήκαμε το γκολ. Στο 0-0 είχαμε δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Θέλαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά ο τραυματισμός του Σανκαρέ άλλαξε τα πλάνα μας. Πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Είμαστε δυστυχισμένοι. Πρέπει πάλι όμως να προσγειωθούμε».

Όσον αφορά στις μεταπτώσεις της εικόνας της ομάδας του, ανέφερε: «Ήταν φανερό ότι οι Αστέρας θα είναι δυνατός αντίπαλος. Το ξέραμε. Το αντίδοτο βρίσκεται στην ανάπτυξη. Μετά το γκολ χάσαμε την ηρεμία μας. Κάναμε πολλά λάθη. Όσα δουλέψαμε στην προπόνηση δεν μπορέσαμε να τα κάνουμε στον αγώνα. Αν ήταν εύκολο να τα αλλάξουμε θα το κάναμε. Είναι δύσκολο σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξουμε πολλά».

Ερωτηθείς αν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του Αστέρα το γεγονός πως στον πάγκο του ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος γνώριζε την πρώην ομάδα του, τόνισε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του. Παίζει κάποιο ρόλο αλλά όχι τον πιο καθοριστικό το ότι ο Τσιώλης ξέρει τον Άρη. Και εμείς ξέραμε πως παίζει ο Αστέρας αλλά δεν μπορέσαμε να τον περιορίσουμε στο βαθμό που θα θέλαμε».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved