Αναστασιάδης: «Μόνο η Παναγιά θα μας βοηθήσει»

Αναστασιάδης: «Μόνο η Παναγιά θα μας βοηθήσει»

«Ήθελα να κάνω 4 αλλαγές στο δεκάλεπτο». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Άγγελο Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου.

{textlink02}

Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, υποστήριξε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του είναι η έλλειψη της φιλοσοφίας του νικητή, ενώ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα από τους «κιτρινόμαυρους».

«Χαίρομαι που είμαστε και πάλι μαζί μετά από 7 χρόνια. Να σας ευχηθώ καλή δουλειά. Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Για το παιχνίδι, η ΑΕΚ στο πρώτο ήταν καλύτερη από εμάς. Εκμεταλλεύτηκε ότι εμείς παίζαμε με… οκτώ. Ήθελα να κάνω 4 αλλαγές στο δεκάλεπτο. Η ευθύνη είναι δική μου για τις επιλογές μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έφταιγα εγώ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από φάση που δεν… υπήρχε. Και όταν χάνεις με 2-0 από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν μπορείς να το γυρίσεις, με μία ομάδα που δεν πίστευε να το κάνει. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα και την ομάδα.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα, μόνο η Παναγιά μπορεί να μας βοηθήσει. Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί υπάρχει διάθεση. Ελπίζω και πιστεύω ότι στο τέλος, εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Τουλάχιστον να μας βλέπετε και να χαίρεστε. Σήμερα λίγο τα… καταφέραμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και στον φίλο μου τον Νίκο Κωστένογλου. Πιστεύω ότι μπορεί να τα κάνει πραγματικότητα, γιατί το αξίζει».

Στην συνέχεια, ο νέος, πλέον, προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, απάντησε στις ερωτήσεις για:

Τις αδυναμίες της ομάδας του: «Η αδυναμία η μεγαλύτερη της ομάδας είναι η φιλοσοφία. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να πιστέψει. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου προσπαθήσαμε. Αν δεν έχουμε πειστεί οι ίδιοι είναι δώρον άδωρον. Πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας. Αλλά είμαστε εδώ και πιστεύω να βρούμε τις λύσεις».

Τους παίκτες που ήταν εκτός… αγώνα στο πρώτο μέρος: «Όχι! Ποτέ δεν έχω «καρφώσει» τους συνεργάτες μου. Και οι παίκτες είναι συνεργάτες. Και την ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είμαι εδώ για να κάνω τις σωστές επιλογές. Η δικαιολογία δεν υπάρχει. Στον Αναστασιάδη, αυτή η λέξη δεν υπάρχει».

Την αλλαγή του Χρήστου Πατσατζόγλου στο 20’: «Έγινε καθαρά για λόγους τακτικής».

Το αν η ομάδα του έχει τα χρονικά περιθώρια: «Δεν είμαι άνθρωπος για να λέω πολλά λόγια. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι η προσπάθεια. Είμαι διατεθειμένος να δώσω τα πάντα και να πείσω τα παιδιά να δώσουν τα πάντα. Δεν μπορείς να παίζεις και να μην είσαι… εδώ. Το πρόβλημα είναι η φιλοσοφία. Είναι εύκολο για έναν προπονητή να λέει ότι θέλω 10 μεταγραφές. Είμαι απέναντι στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τρέχουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να σωθούμε μόνοι μας».

Το αν έχει ελπίδες κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη αγωνιστική και το τι πρέπει να αλλάξει: «Όπως ήμασταν σήμερα, όχι. Είπα πολλά πράγματα για το τι πρέπει να αλλάξει».



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved