Μπαντής: «Δύναμη του Αστέρα η έδρα του»

Μπαντής: «Δύναμη του Αστέρα η έδρα του»

Τον παράγοντα έδρα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Άρη, με το παιχνίδι να πάει στη δύναμη, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαντής.

{textlink02}

«Τον Άρη τον έχω παρακολουθήσει σε όλα τα παιχνίδια του. Είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ κόσμο, την γνωρίζουμε καλά. Εγώ προσωπικά την γνωρίζω ακόμη περισσότερο. Θα έρθει εδώ ο Άρης δυνατός να πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο», τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων στη Nova.

Για το δυνατό σημείο του αντιπάλου, υπογράμμισε: «Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η έδρα του και ο κόσμος του. Σε αυτό το παιχνίδι παίζει εκτός έδρας. Φέτος η χρονιά του δεν είναι καλή. Το δυνατό σημείο το έχουμε εμείς κι όχι ο Άρης. Σίγουρα έχει μια ψυχολογία λόγω της νίκης που πήρε με τον Παναθηναϊκό στο Χαριλάου. Όμως κι εμείς είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε στον ΟΦΗ».

Για το δυνατό σημείο του Αστέρα, υποστήριξε: «Το δυνατό σημείο μας το λένε οι αριθμοί. Οι μοναδικοί βαθμοί που έχουμε πάρει είναι στην έδρα μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε».

Για το αν η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού τον αποπροσανατολίσει, εκτίμησε:
«Δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά συμβαίνει αυτό. Μετά από μια μεγάλη επιτυχία είναι δύσκολο για τις ομάδες να διαχειριστούν τη νίκη τους. Αυτό φάνηκε και από τον Ολυμπιακό που μετά τη νίκη στη Γαλλία ήρθε εδώ κι έχασε, όπως κι εμείς που νικήσαμε τον Ολυμπιακό, χάσαμε μετά. Αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για το που θα κριθεί το κυριακάτικο παιχνίδι, επισήμανε: «Θα είναι ένα παιχνίδι κλειστό και δυνατό, γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Θα γίνει ένα σφιχτό παιχνίδι και θα κριθεί σε λίγα γκολ».

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα και τις πολλές αλλαγές προπονητή, σχολίασε: «Οι αλλαγές προπονητή γίνονται μόνο για καλό και η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να γίνουν. Γνώμη μου είναι ότι καλώς έγιναν. Τώρα έχουμε τον κ. Τσιώλη προπονητή και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και προσπαθεί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία και πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει. Ακόμη χρειάζεται χρόνος. Νομίζω πως από εδώ και πέρα δεν θα έχουμε άλλη αλλαγή προπονητή. Θα πορευτεί η ομάδα έτσι κι ελπίζω να πορευτεί έτσι για αρκετά χρόνια, γιατί χρειάζεται να μείνει ένας προπονητής αρκετά χρόνια σε μια ομάδα για να μπορέσει να φανεί πραγματικά η δουλειά του».

Τέλος, για το ότι ο Τσιώλης δούλεψε πριν στον Άρη και πως αυτό θα βοηθήσει τον Αστέρα, είπε: «Είναι θετικό για εμάς, γιατί ο κ. Τσιώλης γνωρίζει έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του Άρη και θα προσπαθήσει να μας περάσει πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε αγωνιστικά και τακτικά για να κερδίσουμε τον αντίπαλο».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved