Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος δεν έχει τίποτα να χάσει»

Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος δεν έχει τίποτα να χάσει»

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να έχει ουσιαστικά τίποτα να χάσει, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στον κυριακάτικο (11/12) αγώνα της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», μιλώντας στην κάμερα της «Nova» ενόψει της αναμέτρησης με το «τριφύλλι», αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του, στον τελευταίο αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και την απουσία του τιμωρημένου Ριέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Δεν είχαμε την ανάλογη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Θέλαμε από την αρχή να χτυπήσουμε το παιχνίδι, να κερδίσουμε, γι αυτό παρατάξαμε την ομάδα με δύο επιθετικούς. Ήταν κακή η αμυντική συμπεριφορά των περισσοτέρων παικτών της ομάδας, με αποτέλεσμα να πέφτει περισσότερο βάρος στην αμυντική τετράδα. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα και θεωρώ πως είχαμε φάσεις για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια τα θέλουν και οι παίκτες πάρα πολύ, ο καθένας για τους δικούς του στόχους. Είναι ένα παιχνίδι που εμείς δεν έχουμε πραγματικά να χάσουμε τίποτα, προετοιμαζόμασταν όλη την εβδομάδα, προσπαθώντας τακτικά και έχοντας διαβάσει τον Παναθηναϊκό, να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε όπως πρέπει. Θεωρώ πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι».

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του: «Δεν είναι μόνο οι γρήγοροι επιθετικοί, ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση - αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Άρη - και ψυχολογικά. Θα έχουν βέβαια και πίεση αυτοί αφού δεν θα θέλουν να έχουν βαθμολογική απώλεια σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε τη δική μας ομάδα, σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, όμως σκοπός μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πολλοί είναι καλοί παίκτες από τον Παναθηναϊκό και αξίζουν προσοχής. Νομίζω ότι αν εστιάσουμε για παράδειγμα στον Λέτο θα κάνουμε λάθος».

Για την απουσία του Ριέρα: «Ο Ριέρα είναι μια απώλεια που δύσκολα μπορούμε να αντικαταστήσουμε όσον αφορά την ποιότητά του. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αξιόλογα παιδιά, αξιόλογοι παίκτες και θα δούμε μέχρι την Κυριακή πως δεν μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό, ίσως διαφοροποιήσουμε και κάποια πράγματα, αλλά είναι και η απουσία του Γιόνσον, του Όμο. Θα βρούμε λύσεις εκ των έσω για να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα».

Για την αποβολή του Ριέρα στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Μίλησα μαζί του, έχει καταλάβει το λάθος του και ζήτησε συγνώμη τόσο από εμένα, όσο και από την ομάδα. Είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται, προχωράμε…».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved