Φυτανίδης: «Έτοιμος για πρωταθλητισμό ο Ατρόμητος»

Φυτανίδης: «Έτοιμος για πρωταθλητισμό ο Ατρόμητος»

Την άποψή του πως οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αν θέλουν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Σωκράτης Φυτανίδης, τονίζοντας πως οι Περιστεριώτες φέτος είναι έτοιμοι για πρωταθλητισμό.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, φιλοξενούμενος στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθλητικό Metropolis» ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο», μίλησε μεταξύ άλλων για τον τραυματισμό του, την πορεία των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα, τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης:

Για τον τραυματισμό του: «Δεν το βάζω κάτω, θα επανέλθω σύντομα, αισθάνομαι καλύτερα. Δυστυχώς χάνω παιχνίδια που θα ήθελα να παίξω, όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον αυριανό αγώνα στην Τούμπα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, από τα ιδιαίτερα ματς της σεζόν, που θέλουν όλοι οι παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε δείξει φέτος ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς απ’ όλα τα παιχνίδια».

Για την πορεία του Ατρόμητου: «Πιστεύω ότι φέτος είμαστε έτοιμοι για πρωταθλητισμό. Δεν εννοώ ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά ότι στοχεύουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται και αποσκοπεί στο να παίξει καλή μπάλα και να την απολαύσει το κοινό».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να προβληματίζουμε τον ΠΑΟΚ με την απόδοσή μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας ότι αγωνιζόμαστε με αντίπαλο που δεν μπορείς να υποτιμήσεις και ιδιαίτερα όταν παίζεις μέσα στην Τούμπα».

Για τη σεζόν που διανύει, που μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν πολύ καλή: «Στον Ατρόμητο ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Σε συζήτηση που είχα κάνει με τον κ. Δώνη πριν υπογράψω μου είχε εξηγήσει τους λόγους που με θέλει και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον Ατρόμητο. Έχω βρει όσα χρειάζεται ένας παίκτης για να δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο τρόπος παιχνιδιού μου ταιριάζει με την ομάδα και για αυτό βγαίνει η καλή μου απόδοση».

Για τις επαφές που είχε με τον Άρη για μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι: «Δε θα ήθελα να πω πολλά, υπήρξαν επαφές σε παλαιότερες μεταγραφικές περιόδους. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και θα με ενδιέφερε να παίξω στο μέλλον. Τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις ομάδες που θα ήθελα να αγωνιστώ, όπως και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Είναι όμορφα το να παίζεις σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να είμαι και κοντά στην οικογένειά μου και ως επαγγελματίας. Βλέπω ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον μου και το μυαλό μου αυτή τη στιγμή το έχω μόνο στον Ατρόμητο».

Για τον αγώνα του Άρη με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ με παίκτες πιο επικίνδυνους και ποιοτικούς. Είναι πιο συγκροτημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Αστέρας είναι επικίνδυνη ομάδα, νίκησε τον Ολυμπιακό, ενώ το ματς έχει την ιδιαιτερότητα με τον πρώην προπονητή του Άρη που δουλεύει τώρα στον Αστέρα, τον κ. Τσιώλη. Ο Άρης πάντως πιστεύω ότι έχει το προβάδισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν σκέπτεται την Εθνική, κατέληξε: «Το έχω στο μυαλό μου και για αυτό δουλεύω καθημερινά μέσα από την καθημερινή μου δουλειά. Είναι κάτι βέβαια που δεν είναι στο χέρι μου, ο κ. Σάντος αποφασίζει και θα είμαι χαρούμενος αν μέσα στις επόμενες κλήσεις θα είμαι κι εγώ».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved