Παπουλής: «Όλη η Ελλάδα μιλά για τον ΟΦΗ»

Παπουλής: «Όλη η Ελλάδα μιλά για τον ΟΦΗ»

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Φώτης Παπουλής μίλησε για την έως τώρα παρουσία των Κρητών στη Super League.

{textlink02}

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio», ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου, Φώτης Παπουλής υποστήριξε ότι στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή.

Για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Δόξα:

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η μαγνητική δεν έχει δείξει κάτι σοβαρό. Τώρα θα δούμε για την Κυριακή με τον Παναιτωλικό. Συνέβη στις αρχές του παιχνιδιού  με την Δόξα στο πρώτο μου σπριντ, όπου ένοιωσα ενοχλήσεις στο πόδι. Και συγκεκριμένα στον δικέφαλο. Είναι από ένα παλιό τραυματισμό, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που με ταλαιπωρεί 2-3 εβδομάδες συνεχόμενα. Από εκεί είναι, αλλά ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα το δούμε και θα αποφασίσουμε».

Για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας:

«Ήταν μια επαγγελματική νίκη. Σε αυτά τα παιχνίδια ο ΟΦΗ δείχνει ότι έχει χαρακτήρα νικητή. Είναι σημαντικό ότι και στην κακή μας μέρα, πήραμε τους τρείς βαθμούς. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και αυτό μας βοηθάει να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις καταστάσεις. Μας γύρισε λίγο πίσω το παιχνίδι. Μας θύμισε λίγο Β’ Εθνική. Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του αντιπάλου, που ήθελε να πάει το ματς στην δύναμη. Πήραμε το αποτέλεσμα όμως και αυτό κρατάμε για την συνέχεια».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Παίζουμε με μια καλή ομάδα. Ο Παναιτωλικός είναι σοβαρή ομάδα στη Super League και με καλή έδρα. Εμείς θα πάμε με την ίδια σοβαρότητα στο παιχνίδι αυτό και θα πάμε στο Αγρίνιο για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με την Δόξα. Και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα. Δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και κάθε αντίπαλο το ίδιο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να μην κοιτάμε αυτά που λέγονται για άρωμα Ευρώπης και λοιπά. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Να εξασφαλιστούμε όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και μετά ότι καλύτερο έρθει. Ο στόχος είναι να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς. Να σωθούμε γρήγορα και αν στο τέλος δούμε ότι έχουμε την δυνατότητα για κάτι περισσότερο, να το κάνουμε».

Για το πού οφείλεται η παρουσία του ΟΦΗ στην 5η θέση της βαθμολογίας:

«Είναι απόρροια συλλογικής δουλειάς. Όλη η Ελλάδα συζητάει για τον ΟΦΗ. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Το αποδεικνύουμε κάθε αγωνιστική ότι είμαστε δίκαια εκεί που βρισκόμαστε. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο»

Για το πρέπει να περιμένει από τον ίδιο ο κόσμος του ΟΦΗ:

«Από μένα ο κόσμος να περιμένει ότι θα συνεχίσω με την ίδια αγωνιστικότητα. Όσα περισσότερα μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved