Αλεξανδρής: «Καταστρέφεται το ποδόσφαιρο με το στοίχημα»

Αλεξανδρής: «Καταστρέφεται το ποδόσφαιρο με το στοίχημα»

Ως καταστροφή χαρακτήρισε για το ποδόσφαιρο το στοίχημα ο Αλέξης Αλεξανδρής, τονίζοντας πως τα παιχνίδια της Μαρσέιγ και της Λιόν ήταν... ξεφτίλα.

{textlink02}

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος και νυν προπονητής της Ελασσόνας παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Φως» και παράλληλα χαρακτήρισε ως φαβορί τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου, λόγω του ρόστερ που διαθέτει.

-Τι άποψη έχεις για το στοίχημα στο ποδόσφαιρο;
«Από τότε που μπήκε το στοίχημα, καταστρέφεται το ποδόσφαιρο. Έξι γκολ έφαγε στο δεύτερο ημίχρονο η Ντιναμό από την Λιόν, μιλάμε για ξεφτίλα. Η Λιόν είχε βάλει μόνο δύο γκολ στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια και έβαλε έξι γκολ σε ένα ημίχρονο εκτός έδρας. Έβλεπα περίεργα πράγματα στην Β' Εθνική, πλέον όμως τα βλέπουμε και στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά σαλόνια. Λόγω και του στοιχήματος γίνονται όργια».

-Αν δεις ένα ματς, καταλαβαίνεις ότι είναι περίεργο;
«Ναι, φαίνεται. Δεν μπορείς όμως να ξεφτιλίζεσαι έτσι. Αυτά που έγιναν στο Champions League την Τρίτη και την Τετάρτη είναι ξεφτίλα. Οι άλλοι στο Ντόρτμουντ γιατί άργησαν το ματς τόσο πολύ; Και έφαγαν δύο γκολ στο τέλος, όταν ήταν σίγουρο πια ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει την Άρσεναλ».

-Είναι επικίνδυνη τώρα η απογοήτευση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, να γκελάρουν στην Κέρκυρα;
«Ασφαλώς. Διότι είναι διαφορετικό το κίνητρο. Μόνο που θα δουν το γήπεδο εκεί οι ξένοι παίκτες ειδικά, ξενερώνουν. Θέλει προσοχή. Δεν πρέπει να μείνουν άλλο στα της Ευρώπης οι παίκτες. Να νιώθουν υπερήφανοι για αυτά που έκαναν, το καθήκον τους το έκαναν. Σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, η στεναχώρια πρέπει να κρατάει μια μέρα. Μετά σηκώνεις το κεφάλι και συνεχίζεις».

-Η Κέρκυρα έχει ανέβει μετά την έλευση του Γκράθια.
«Έκανε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από πριν, μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Ισπανού τεχνικού που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου».

-Πες μου για τον Μανιάτη, πως τον βλέπεις. Τι ξεχωρίζεις;
«Στον Μανιάτη βλέπω ποδοσφαιρικό θράσος. Αυτό μου αρέσει. Μόνο έτσι μπορείς να σταθείς στον Ολυμπιακό. Επίσης, στο παιχνίδι του βλέπω ωριμότητα. Τρέχει και μαρκάρει σε μεγάλους χώρους, αλλά βγαίνει και μπροστά. Δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα, στις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή να τον βάζει όπου χρειάζεται.

Όπως ο Τοροσίδης το έχει κάνει αυτό. Ξέρεις, οι ξένοι παίκτες δεν το δέχονται εύκολα αυτό. Τα έχω ζήσει και τα ξέρω. Λένε εγώ παίζω εκεί και δυσφορούν. Ο Έλληνας παίκτης όμως είναι στρατιώτης. Δες και τον Αβραάμ τι προσφέρει. Ο Έλληνας είναι αυτός που θα πονέσει την ομάδα και πάνω σε αυτόν πρέπει να χτίσεις, έχοντας βέβαια και ξένους, οι οποίοι θα δίνουν την έξτρα ποιότητα. Όχι να γεμίσεις με ξένους μέτριους. Ο Έλληνας είναι αυτός που θα μείνει σε όλη του τη ζωή εδώ, ενώ ο ξένος θα φύγει. Ο Έλληνας παίκτης δεν κρύβεται».

-Φαβορί ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα ή όχι;
«Πάντα είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Όμως θέλει πολλή προσπάθεια για να το πάρει. Θα είναι συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός υπερτερεί στο ρόστερ. Στον Παναθηναϊκό πάνε με ότι έχουν και το παλεύουν. Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος όμως χρειάζεται καλό ρόστερ. Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικότερο ρόστερ και περισσότερες λύσεις, για αυτό τον βλέπω φαβορί».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved