Κωστένογλου: «Τους είχα προειδοποιήσει»

Κωστένογλου: «Τους είχα προειδοποιήσει»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το θέμα του Κώστα Μανωλά, τονίζοντας ότι είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή την γνώμη του για τα κρούσματα πειθαρχίας.

Από την πρώτη ημέρα που ο Νίκος Κωστένογλου είχε βρεθεί στα Σπάτα, είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του, ότι δεν θα είναι καθόλου επιεικής στα θέματα απειθαρχίας.

Κάτι που φάνηκε από τον αποκλεισμό του Κώστα Μανωλά από την αποστολή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην υπόθεση του νεαρού αμυντικού.

«Είναι ένα πραγματικό γεγονός. Ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας και θα το λύσουμε όπως αρμόζει στην ΑΕΚ. Απλώς εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα ήμουν ξεκάθαρος προς τους ποδοσφαιριστές ότι σε θέματα πειθαρχίας, σεβασμού και αρχών θα είμαι αμείλικτος, έτσι όπως αρμόζει στην ομάδα μας, αλλά και στο δικό μου χαρακτήρα. Οποιαδήποτε όμως απόφαση παίρνω έχει γνώμονα το καλό της ΑΕΚ», είπε αρχικά.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε: «Θεωρώ ότι η προσπάθεια των παικτών είναι εκπληκτική, όμως το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σημείο. Έχουμε πολλά προβλήματα, με απουσίες. Από την άλλη έχουμε μία ομάδα νεοφώτιστη, με ένα καινούργιο προπονητή πολύ ικανό. Αυτό που λέω όμως στα παιδιά είναι ότι πρέπει να δείχνουμε διάθεση και ζήλο. Σε αυτό πρέπει να στοχεύουμε και έπειτα θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα. Την επιτυχία θεωρώ ότι τη μοιράζονται όλοι και σε καμία περίπτωση δεν έχω συμβάλλει εγώ τόσο ενεργά. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω μπροστάρηδες να είναι οι παίκτες. Συμβάλλω και εγώ πρώτα ψυχολογικά και μετά σωματικά. Γι' αυτό έχω δώσει συγχαρητήρια σε όλους. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι πάντα ευχάριστα. Θα έρθουν και άσχημες στιγμές. Θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να δείξουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Εφόσον επιστρέψουμε άμεσα θα δείξουμε το μέγεθός μας».

Για τις πολλές απουσίες είπε: «Ήμουν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή που ήρθα, ότι θα δείξουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Και αυτό θα το δείξω εμπράκτως όχι μόνο στα λόγια. Μέσα από τη διαδικασία πολλή γρήγορα υπήρξαν ανάγκες και δόθηκε ευκαιρία στα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους. Θέλω όμως να κοπάσουν όλα πολύ γρήγορα. Να κοπάσουν οι θρίαμβοι και να μπούμε σοβαρά στο παιχνίδι».

Τέλος σε ότι αφορά την ανακοίνωση των παικτών κατέληξε: «Οι παίκτες μας επιβεβαιώνουν ακόμα μία φορά τη μεγαλοσύνη τους. Ελπίζω να τελειώσει αυτό το πρόβλημα. Αν πάρει διάστασεις και δε λυθεί στον επόμενο μήνα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Και σε συνδυασμό με ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved