Τσιώλης: «Επιβάλλεται να κερδίσουμε τον Άρη»

Τσιώλης: «Επιβάλλεται να κερδίσουμε τον Άρη»

Την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης έθεσε ως μοναδικό στόχο του Αστέρα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη ο Σάκης Τσιώλης, αποκαλύπτοντας πως το λάβαρο των «κίτρινων» έχει περίοπτη θέση στο σπίτι του.

Ο τεχνικός των Αρκάδων και πρώην του Άρη, μιλώντας στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική της Super League, υποστήριξε πως το σκορ κόντρα στον ΟΦΗ αδικεί την ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ιδιαιτερότητες  της ερχόμενης αναμέτρησης στην Τρίπολη, εστιάζοντας παράλληλα στο τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του ώστε να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για τη λειτουργία της ομάδας: «Έχουμε προβλήματα. Ο Ράγιος έχει ίωση. Σήμερα προσπάθησε να μπει σε κανονικό ρυθμό. Θα δούμε πως τον επηρέασε η ίωση. Ο Μπαρτολίνι ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας μας. Σήμερα, αύριο θα ξέρουμε ακριβώς το πόσο θα λείψει. Επιστρέφει ο Σολάκης, ετοιμάζεται ο Αργυρόπουλος και αυτά είναι τα ευχάριστα».

Για τον ΟΦΗ: «Νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί. Η εικόνα με αφήνει ευχαριστημένο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, σίγουρα εκεί δεν πήγαμε καλά κόντρα σε μια ομάδα που είναι δυνατή σε αυτό τον τομέα. Με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Το αφήσαμε πίσω το ματς με τον ΟΦΗ, προσπαθήσαμε να πάρουμε οφέλη και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Άρη: «Η προετοιμασία για τον Άρη θα συνεχιστεί αύριο στο κεντρικό γήπεδο. Το ματς με τον Άρη είναι μεγάλο και αντίστοιχο των αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το περιμένουμε με συγκέντρωση, ηρεμία, σεβασμό στον αντίπαλο μας. Θα συνεχιστεί η αναμόρφωση και πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που έχουμε ανάγκη».

Για τον Μπαρτολίνι: «Έχει διάταση στον προσαγωγό και η μαγνητική θα δείξει τι ζημιά».

Για την τακτική στο ματς με τον ΟΦΗ: «Ήταν καθαρά θέμα τακτικής. Βγήκαμε ψηλά στην πίεση, έγινε αλλαγή από αριστερά ή δεξιά για Ουσέρο ώστε να μην έχει πίεση. Ο Μπρέσκα βρήκε 2-3 περιπτώσεις για να κινηθεί και ισορροπήσαμε το ματς…»

Για τις στημένες φάσεις: «Είναι ανθρώπινος παράγοντας. Στο ματς με τον ΟΦΗ, στο προσωπικό μαρκάρισμα υπήρχαν παραλείψεις οι οποίες πάντα θα υπάρχουν. Αδράνειες πάντα υπάρχουν και προσπαθούμε να βελτιώνουμε την αυτοσυγκέντρωση των παιδιών».

Για το αν είναι ματς με ιδιαιτερότητες για τον ίδιο: «Είναι προσωπικό ζήτημα. Θα πω ότι στον Άρη πέρασα 2 περιόδους. Στο ξεκίνημα είχαμε το 5 στα 5, εκεί ζήσαμε ωραίες στιγμές. Θα μπορούσαμε να ήμασταν μέσα στους στόχους. Έχει περίοπτη θέση το λάβαρο του Άρη στο σπίτι μου. Πέρασα πολύ καλά και έχω πολύ καλή ανάμνηση από τη συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας. Κατά τα άλλα, ο Αστέρας πρέπει και επιβάλλεται να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης».

Αν θα επιστρέψει στη συνταγή με τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Άρη: «Κάθε ματς έχει ιδιαιτερότητες. Δύο αλλαγές κάναμε με τον ΟΦΗ. Η τακτική καθορίζει τη σύνθεση ομάδας, βέβαια στο ματς μπορούν να αλλάξουν πράγματα και στο 15'. Με τον Ολυμπιακό δεν είχαμε τα ίδια χαρακτηριστικά. Τώρα πρέπει να κινηθούμε σε διαφορετικό πλαίσιο».

Για τις αλλαγές στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών και για το εάν επιλέγουν ματς; «Ο Αστέρας δεν πρέπει να στέκεται στο χρώμα και τη φανέλα του αντιπάλου. Μας ενδιαφέρει η βαθμολογία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Όταν έχουμε μπάλα, και όταν αμυνόμαστε. Δε νομίζω ότι είναι ανεπίτρεπτο κάτι τέτοιο σε ομάδα σαν τον Αστέρα. Εμάς μας ενδιαφέρει η βαθμολογία, παίζουμε με βαθμούς και όχι με ομάδες… Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη του Άρη. Το θέμα είναι ομαδικά να αντιμετωπίσουμε την επίθεση του Άρη και ο Άρης τη δικιά μας. Να βρούμε το ρυθμό μας και να αμυνθούμε σωστά…»



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved