Σύνθημα ανάκαμψης από Λίνο

Σύνθημα ανάκαμψης από Λίνο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στην Ευρώπη και το Europa League, ωστόσο στην Ελλάδα δεν τα πάει το ίδιο καλέ, και ο Λίνο με δηλώσεις του, τόνισε πως ήρθε η ώρα της… αντεπίθεσης για τον «Δικέφαλο».

«Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια! Είναι καιρός που δεν το κάνουμε αυτό, με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει πίσω. Πιστεύουμε, όμως, ότι ως ομάδα έχουμε τις δυνατότητες να επανακάμψουμε. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα αρχίσουν κι οι άλλες ομάδες να χάνουν βαθμούς. Επιπλέον, στην Ευρώπη δεν θα έχουμε από 'δω και πέρα παιχνίδια συχνά κι αυτό θα μας βοηθήσει να επικεντρώσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί θα έχουμε το χρόνο να ανακτούμε δυνάμεις από αγώνα σε αγώνα», σχολίασε ο Βραζιλιάνος μπακ στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport103.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν για το Europa League: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Ρουμπίν, όπως μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο Europa League. Το έχουμε αποδείξει αυτό. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας».

Ο Βραζιλιάνος άσος, μίλησε και για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τότεναμ: «Δυστυχώς δεν ήμουν σε θέση να βοηθήσω, λόγω τραυματισμού. Τη χάρηκα πολύ, όμως, αυτή τη νίκη. Στο σπίτι μου, όπου έβλεπα το παιχνίδι με φίλους, στήσαμε φιέστα μετά το τέλος του αγώνα! Ήταν μια νίκη που μας έβαλε απευθείας στους "32" της διοργάνωσης κι αυτός ήταν λόγος να το διασκεδάσουμε».

Σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού του και αν είναι έτοιμος να επιστρέψει: «Ναι, πλέον, είμαι έτοιμος. Θέλω κι εγώ να επιστρέψω, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι το θέλει κι ο κόσμος. Στα εισέπραξα τη θέρμη των φίλων της ομάδας κι αυτό με συγκίνησε. Με τις εκδηλώσεις τους μου έδωσαν ψυχολογική δύναμη και τους ευχαριστώ».

Τέλος, ο Λίνο έπλεξε και το εγκώμιο του νεαρού Σταφυλίδη, ο οποίος τον αντικατέστησε στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Είναι πολύ ευχάριστο να έχει ο ΠΑΟΚ νέους παίκτες, που δουλεύουν πολύ κι είναι άξιοι να πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Σταφυλίδης είναι ένας από αυτούς. Το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του στο Λονδίνο ήταν άδικο, αλλά ευτυχώς δεν τον επηρέασε ψυχολογικά. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης κι έχει όλα τα στοιχεία να γίνει κορυφαίος, όμως, δεν είμαι εγώ που θα κρίνω. Αυτό είναι δουλειά των προπονητών».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved