Κατσικογιάννης: «Έχω μια πικρία»

Κατσικογιάννης: «Έχω μια πικρία»

Στεναχωρημένος από τον τρόπο που αποχώρησε από τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης σε Μέσα του Ηρακλείου.

{textlink02}

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Δόξας Δράμας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης «Athletic Radio» μίλησε για το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα του Ηρακλείου, αλλά και τη «μάχη» των δύο ομάδων, το απόγευμα της Τετάρτης (7/12).

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε για:

Την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας: «Ταλαιπωρήθηκα κάπως το καλοκαίρι αλλά τελικά βρέθηκε λύση με τον Ολυμπιακό και ήρθα στην Δράμα. Η Δόξα είναι ένας υγιές σωματείο με καλό πρόεδρο και φιλόδοξο προπονητή. Ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ότι βγει. Είμαστε οι πιο πολλοί στην ομάδα νεαροί σε ηλικία, έχουμε φιλοδοξίες και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Τη Δόξα Δράμας: «Είμαστε μια γροθιά και προσπαθούμε ο ένας για τον άλλο. Είμαστε ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν υπάρχει ένας παίκτης βαρόμετρο και ο ένας χρειάζεται την βοήθεια του άλλου. Παίζουμε χωρίς άγχος, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ότι βγει».

Την αναμέτρηση της Τετάρτης (7/12) το απόγευμα με τον ΟΦΗ: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδια αλλά ένα τέτοιο ματς μας κάνει και καλό. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε μόλις 1 βαθμός στα 4 παιχνίδια. Τώρα χουμε το ματς με τον ΟΦΗ θα κάνουμε την προσπάθεια και ότι βγει».

Την επιλογή της ομάδας του να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο: «Είναι ένα πρόβλημα γιατί στην Δράμα θα ήταν ξεχωριστά τα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να παίζεις στο Καυτανζόγλειο γιατί δεν είναι έδρα. Ο κόσμος δεν έρχεται τόσο. Είναι και μιάμιση ώρα ταξίδι. Αν παίζαμε στην Δράμα θα είχαμε πολύ περισσότερο κόσμο».

Τον ΟΦΗ: «Ξέρουμε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, η ομάδα έκανε καλές μεταγραφές που έχουν βοηθήσει. Εμείς θα μπούμε για τη νίκη και ότι βγει. Με έχει εντυπωσιάσει o ΟΦΗ, είναι πολύ δυνατός. Έχω δει όλα τα παιχνίδια, δεν φοβάται και  παίζει επιθετικά εκτός από τα παιχνίδια με τους μεγάλους. Πιστεύω πως μπορεί να είναι και στην πρώτη 6αδα. Έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει και είναι ένα πολύ καλό σύνολο ο ΟΦΗ».

Το πέρασμά του από την Κρητική ομάδα: «Πέρασα 1,5 χρόνο, στο Ηράκλειο, δεν μπορεί να ξεχαστεί όλο αυτό. Δέθηκα με την ομάδα και είμαι χαρούμενος που σύνδεσα το όνομα μου με την άνοδο και θέλω να πιστεύω πως έβαλα ένα λιθαράκι».

Τον τρόπο που αποχώρησε από τους «ασπρόμαυρους»: «Έχω μια πικρία. Όχι στο ότι δεν συνέχισα στην ομάδα αλλά με τον τρόπο που έφυγα. Εγώ τα αφήνω στο παρελθόν. Οι πίκρες είναι λιγότερες από τις χαρές. Κρατάω τα θετικά και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα. Κοιτάω μπροστά».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved