Μποτσιβάλης: «Τιμή μου η επιστροφή Μπέου-Καρρά στον Βόλο»

Μποτσιβάλης: «Τιμή μου η επιστροφή Μπέου-Καρρά στον Βόλο»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζει ότι θα ήταν τιμή για εκείνον να επιστρέψουν οι Αχιλλέας Μπέος και Βασίλης Καρράς, ωστόσο, υπογραμμίζει ότι αυτό είναι ανέφικτο τη δεδομένη στιγμή.

{textlink02}

Μάλιστα, μέσω αυτής, κάνει λόγο -μεταξύ άλλων- για «μικρότητες, κουτσομπολιά και σκωπτικά δημοσιεύματα από συγκεκριμένο σάιτ», επισημαίνει ότι ο κ. Μπέος ζει το δικό του Γολγοθά και «καλό είναι να μην εμπλέκουμε τον Αχιλλέα Μπέο σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι έτσι του δημιουργούμε ακόμη μεγαλύτερες  δυσκολίες στην προσωπική του περιπέτεια, αλλά ταυτόχρονα κάνουμε κακό και στον Ολυμπιακό Βόλου».

Τέλος, ο κ. Μποτσιβάλης ξεκαθαρίζει ότι οι «δικαστικοί αγώνες συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα με εντονότερους ρυθμούς. Τις πολιτικές και νομικές επιλογές τις δρομολογώ με αίσθημα απόλυτης ευθύνης απέναντι στη μακρόχρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και η ιστορία θα δείξει, τελικά, ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο, αφού σίγουρα όλοι θα κριθούμε στο τέλος».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

«Μικρότητες, κουτσομπολιά και σκωπτικά δημοσιεύματα από συγκεκριμένο site  έχουν ως στόχο να δείξουν με άκομψο τρόπο την εμπάθειά τους προς την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών έχω να δηλώσω ότι θα ήταν τιμή για μένα προσωπικά, αλλά πιστεύω και για όλη την πόλη του Βόλου, η επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου και του Βασίλη Καρρά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, κάτι που θα με απήλλασσε από τις τεράστιες οικονομικές και άλλες ευθύνες του Ολυμπιακού Βόλου, αφού ανέλαβα τα ηνία του με μόνο στόχο να βοηθήσω την ομάδα, στην πιο δύσκολη στιγμή της 75χρονης ιστορίας της.

Όλοι γνωρίζουν όμως πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο Αχιλλέας Μπέος ζει το δικό του Γολγοθά και ο κόσμος του Βόλου στη πλειοψηφία του, κατανοεί το προσωπικό του δράμα, αφού στέκεται με ευγνωμοσύνη απέναντι στον άνθρωπο που μας έκανε όλους περήφανους και έδωσε οράματα σε μικρούς και μεγάλους. Τέτοια δημοσιεύματα έχουν ως στόχο να του δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα, κάτι που πιστεύουμε πως δεν θέλει κανείς. Ας του ευχηθούμε να γυρίσει γρήγορα στην οικογένειά του και να λύσει τα σοβαρά προβλήματά του, όπως τελικά του χρωστάμε όλοι, φίλοι και εχθροί.

Αυτή τη στιγμή καλό είναι να μην εμπλέκουμε τον Αχιλλέα Μπέο σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι έτσι του δημιουργούμε ακόμη μεγαλύτερες  δυσκολίες στην προσωπική του περιπέτεια, αλλά ταυτόχρονα κάνουμε κακό και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Όσο για την ανησυχία των φιλάθλων της ομάδας, τους διαβεβαιώνουμε πως οι δικαστικοί αγώνες συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα με εντονότερους ρυθμούς. Τις πολιτικές και νομικές επιλογές τις δρομολογώ με αίσθημα απόλυτης ευθύνης απέναντι στη μακρόχρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και η ιστορία θα δείξει, τελικά, ποιος είχε δίκιο και ποιος είχε άδικο, αφού σίγουρα όλοι θα κριθούμε στο τέλος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved