Καραπιάλης: «Να μην απογοητευτεί ο Ολυμπιακός»

Καραπιάλης: «Να μην απογοητευτεί ο Ολυμπιακός»

Δεν χρειάζεται απογόητευση στον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό από τους «16» του Champions League, όπως τόνισε ο Βασίλης Καραπιάλης, καθώς υπάρχει μπροστά του η πρόκληση του Europa League.

{textlink02}

«Μετά το ματς έκλεισα την τηλεόραση, γιατί δεν μπορούσα να το αντέξω το 3-2. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, πήρε το παιχνίδι, έκανε πολύ καλή πορεία σε όλα τα ματς, αλλά όπως είπα νομίζω ότι πλήρωσε την πρεμιέρα, γιατί ήταν ανέτοιμος. Με τη νίκη τη χθεσινή θα ήμασταν εμείς στην επόμενη φάση.

Δυστυχώς, αρχίζουμε το πρωτάθλημα τελευταίοι. Ο Ολυμπιακός αδικείται από τα αποτελέσματα στο Λονδίνο και το Ντόρτμουντ. Μπορούσε να πάρει κάτι. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία και τον τρόπο που έπαιξε.

Χρειάζεται και τύχη. Αν ισοφαρίζαμε με τον Τοροσίδη στο Λονδίνο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που ξέρει καλά, να πρεσάρει. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να μειώσουν.

Δεν πρέπει να χαλαρώνεις με τέτοιες ομάδες. Στο τέλος υπήρξε απογοήτευση για το άλλο αποτέλεσμα. Εδωσαν πολλά στο γήπεδο, μέχρι και την ψυχή τους. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, πρέπει να συνεχίσουμε. Την Κυριακή έχει πρωτάθλημα», είπε για το χθεσινό (06/12) παιχνίδι με την Άρσεναλ στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο Βασίλης Καραπιάλης.

Όσον αφορά για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Europa League, τόνισε: «Και εκεί ομάδες Champions League είναι. Είναι μεγάλη διοργάνωση και αυτή. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το καθήκον του και να συνεχίσει. Πρέπει να δούμε την πρώτη κλήρωση και να δούμε πως θα είναι η ομάδα τότε. Ελπίζω να σταματήσουν και οι τραυματισμοί για να έχει και περισσότερες λύσεις».

Ενώ για την απουσία του Άριελ Ιμπαγάσα, είπε: «Άλλο Ολυμπιακό βλέπουμε με τον Ιμπαγάσα και άλλο χωρίς αυτόν. Θα μπορέσει να βρει με τις πάσες του στην πλάτη της άμυνας τους επιθετικούς».

Σε ερώτηση για το πως βλέπει το πρωτάθλημα, ο Καραπιάλης τόνισε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ξεκούραστος και έχει το μυαλό του μόνο στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα να απογοητευτεί ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι στην Κέρκυρα είναι πολύ δύσκολο.

Πρέπει να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα για να κερδίσει την Κέρκυρα. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Είναι καλό ότι βρίσκονται πολλές ομάδες στις πρώτες θέσεις. Υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Πρέπει να ανέβουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, η ΑΕΚ το παλεύει. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved