Λιβαθηνός: «Δεν έχει λύση ο Τσάκας»

Λιβαθηνός: «Δεν έχει λύση ο Τσάκας»

Ο Σπύρος Λιβαθηνός υποστήριξε πως δύσκολα ο Βλάσης Τσάκας μπορεί να έχει λύση για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την υπόθεση με τον πρίγκιπα.

{textlink02}

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε σε σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και εκτός των διοικητικών θεμάτων του «τριφυλλιού» έκανε αναφορά και στα αγωνιστικά των «πρασίνων» λέγοντας πως ακόμα η εικόνα δεν είναι ολοκληρωμένη για να μπορεί να κρίνει εκ του ασφαλούς την ομάδα του Φερέιρα αλλά και τους άλλους διεκδικητές του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν αδιάφοροι αγώνες. Οι παίκτες της Άρσεναλ που θα έρθουν να παίξουν, θα θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται βασικοί. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια Άρσεναλ, που ίσως παίξει καλύτερα από ό,τι αν ερχόταν με τους βασικούς. Αν ο Ολυμπιακός δεν δεχτεί γκολ, θα βάλει ένα στο Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι θέλει υπομονή».

Για τον Βλάση Τσάκα:

«Δεν μπορώ να ξέρω έναν άνθρωπο που είναι ουρανοκατέβατος. Δεν τον ξέρω, μακάρι ο Παναθηναϊκός να βρει τη λύση, δεν νομίζω όμως ότι αυτός ο άνθρωπος έχει τη λύση για την ομάδα».

Για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη:

«Η οικογένεια Βαρδινογιάννη αγαπούσε και αγαπάει τον Παναθηναϊκό, έχει δώσει τα χρήματά της για την ομάδα, αλλά ποτέ δεν θέλησε να συμμετέχει στο παρασκήνιο, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να είναι έτσι. Θα είναι απώλεια για την ομάδα. Σχετικά με το γήπεδο Βαρδινογιάννης δεν θα είχε πρόβλημα να αγοράσει μία έκταση, αλλά όπου και να πήγαινε, συναντούσε προσφυγές».

Για τους Λέτο, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Κουίνσι:

«Ο Λέτο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δύσκολος χαρακτήρας και αυτό μπορεί να του στοιχίζει στο γήπεδο. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, θα μπορούσε να έπαιζε και στο εξωτερικό. Τον Μιραλάς τον θαυμάζω ως παίκτη, είναι πάρα πολύ καλός και πραγματικά είμαστε τυχεροί που στην Ελλάδα έχουμε τέσσερις- πέντε σαν και αυτόν, όπως και τον Κουίνσι, είναι πολύ καλός και η πορεία θα το δείξει. Ο Τζεμπούρ ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό, δεν έχει περιθώρια να κάνει φασαρίες. Μέσα από τον Ολυμπιακό θα κάνει την καριέρα του, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για τους Καπίνο και Μέγιερι:

«Και τα δύο τα παιδιά τα πιστεύω πολύ, χαίρομαι να βλέπω νέους παίκτες που παίρνουν τις ευκαιρίες. Μέσα σε ένα μήνα η ζωή του Καπίνο άλλαξε, βρέθηκε να παίζει βασικός και να βιώνει όλη αυτήν τη δημοσιότητα».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατακτά τίτλους:

«Στην Ελλάδα πάρα πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από σένα. Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα δίκαια. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός έχει καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά όταν φτάνεις ψηλά, τότε αγγίζεις τα όρια σου. Από την άλλη, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία ομάδα, είδατε το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί. Ωστόσο, φέτος έχουμε δει και καλό ποδόσφαιρο, όμως ακόμη δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για να κρίνουμε».

Για τους Φερέιρα και Βαλβέρδε:

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί προπονητές, όμως βιώνουν την ελληνική πραγματικότητα. Ακούνε έντονες κριτικές, ύστερα από αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τους εκθειάζουν μετά από νίκες».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved