Ρομπέρ: «Θέλουμε σερί»

Ρομπέρ: «Θέλουμε σερί»

Ο Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ, Μπερτράν Ρομπέρ αναφέρθηκε στο ματς του Λονδίνου και στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να «χτίσουν» σερί.

{textlink02}

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103 FM» ο Ρομπέρ ανέφερε:

Για τα συναισθήματα του για όσα έζησε στο Λονδίνο: «Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι γενικά για τον ΠΑΟΚ. Για το κλαμπ και για τον κόσμο, για τους παίκτες, για τη διοίκηση, για όλο τον ΠΑΟΚ. Ηταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αιφνιδιάσει την Τότεναμ. Ηταν μία έκπληξη για την Τότεναμ, καταβάλλαμε μία υπεράνθρωπη προσπάθεια και πήραμε τη νίκη. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση στο τέλος, τα πράγματα δυσκόλεψαν γιατί παίζαμε με παίκτη λιγότερο, αλλά όσοι έπαιζαν, κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και το αποτέλεσμα ήρθε όπως το θέλαμε».

Για την… «προσγείωση» στα Γιάννινα: «Είναι αλήθεια ότι χρειάστηκε λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ, να παίξουμε στα Γιάννινα. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Η εμφάνιση μας ως ένα σημείο ήταν καταστροφική. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την προσοχή και στα δύο παιχνίδια. Δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε με την Τότεναμ».

Για το αν ήταν αντιαθλητικό το παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ: «Επέλεξαν αυτόν τον τρόπο οι αντίπαλοι μας. Ηταν πιο δύσκολο για εμάς. Θα ήταν διαφορετικό αν παίζαμε κανονικό ποδόσφαιρο».

Για το αν έφτασε η ώρα για να καλύψει το χαμένο έδαφος ο ΠΑΟΚ: «Για να πλασαριστεί μία ομάδα στη δεύτερη-τρίτη θέση του πρωταθλήματος, χρειάζεται ένα πετυχημένο σερί αγώνων. Ο ΠΑΟΚ αυτό δεν το είχε ως τώρα και θα πρέπει να πάρουμε 4-5 παιχνίδια συνεχόμενα για να γίνει αυτή. Αν δε γίνει αυτό, η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Με τις πολλές εναλλαγές αγώνων από Ελλάδα σε Ευρώπη είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις συγκεντρωμένο το μυαλό σου. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα για να μπορέσει να επιστρέψει».

Για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ: «Η μεγάλη μου επιθυμία είναι να συνδυάσω τη δική μου παρουσία με την επιτυχία του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, αλλά θα έρθουν οι συμμετοχές και αυτό που θέλω είναι να τις συνδυάσω με επιτυχία της ομάδας».

 



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved